Nieuwsbrief Special 2022, nr. 2

Nog meer ledenvoordeel!
 
Euros_magenta


Heeft u het actuele ledenvoordeel al gezien? U kunt als lid van Cultuurconnectie profiteren van de aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. Wij stuurden u daarover deze week een nieuwsbrief vol ledenvoordeel.

Preferred supplier Drevast Bouw en Waarderingen biedt Cultuurconnectie-leden gratis een Huur- en Servicekosten Check, deze is helaas niet opgenomen in de nieuwsbrief, maar willen wij u niet onthouden.

Logo_Drevast_Breed


Drevast is gespecialiseerd in de culturele sector en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor deze branche. Hoe hoog is de huur van uw muziekschool, kunstencentrum, volksuniversiteit of theater in vergelijking met uw branchegenoten en andere culturele instellingen? Zijn er mogelijkheden de huur te verlagen en te besparen op uw huisvestingskosten? Doe de gratis check voor leden van Cultuurconnectie!

Lees meer...
Meer informatie?

Een overzicht van alle partners en preferred suppliers vindt u op deze pagina op onze website. Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met René de Kok, commercieel manager bij Cultuurconnectie, telefoon 030-2303740 of e-mail r.dekok@cultuurconnectie.nl.