Drevast

Drevast is gespecialiseerd in de culturele sector en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor deze branche.

logo drevast

Hoe hoog zijn de huur- en huisvestingskosten van uw muziekschool, kunstencentrum, volksuniversiteit of theater in vergelijking met uw branchegenoten en andere culturele instellingen? Zijn er mogelijkheden de huur te verlagen en te besparen op uw huisvestingskosten?

Een gratis check voor leden van Cultuurconnectie!

Hoe werkt het?

U stuurt uw huurcontract, een recente huurfactuur en als die beschikbaar is een servicekostenafrekening naar Drevast. Ook moeten oppervlaktegegevens, bouwjaar en eventueel renovatiejaar bekend zijn.

Drevast analyseert deze gegevens en stelt een document op waarin de hoogte van uw huur wordt beoordeeld. Tevens worden mogelijkheden beschreven om uw huur- en huisvestingskosten te verlagen.

Voor leden van Cultuurconnectie is de Huur- en Servicekosten Check gratis en volledig vrijblijvend. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Als Drevast mogelijkheden en aanknopingspunten ziet om besparingen op uw huur en huisvestingskosten te bereiken, ontvangt u van Drevast een vrijblijvende offerte voor advies.

Deze aanbieding loopt tot 30 november 2022.

Meer weten?

U kunt zich voor deze check aanmelden door een email te sturen aan Jelte van dijk; jelte.van.dijk@drevast.nl of u kunt bellen naar 030 69 77 010.

Wilt u meer informatie over Drevast en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op de speciale informatiepagina op onze website.