SDIM

Met meer dan 15 jaar ervaring in de online marketing, heeft SDIM vele learnings en best practices opgebouwd. Naast het aanvragen en optimaal inrichten van de Google Grants helpen zij allerlei bedrijven met de inzet van online marketing in de verschillende fases van het aankoopproces. Deze learnings deelt SDIM graag met de leden van CultuurConnectie. De senior specialisten van SDIM nemen u op interactieve wijze mee in de workshop Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving (-building).

Online marketing workshops

SDIM biedt diverse online marketing workshops en trainingen aan, die meerdere keren per jaar worden georganiseerd. Dankzij de 15+ jaar ervaring met online marketing, hebben zij veel relevante kennis in huis om u meer inzicht te geven in belangrijke onderwerpen. SDIM vindt het erg belangrijk dat u de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. Om die reden hebben de workshops naast de theorie ook een praktische insteek. De senior specialisten nemen u op interactieve wijze mee in de workshop Data-management (Google Analytics), SEO Copywriting en Linkwerving (-building). Hieronder leest u meer over elke workshop.

Google Analytics workshop

Data verzamelen over uw website prestaties is zeer waardevol. Maar als u niet weet hoe u deze data moet ‘lezen’, blijft de informatie waardeloos. SDIM helpt u hierbij! Met Google Analytics verzamelt u data over uw website. Over de eigenschappen van uw bezoekers, de manier waarop zij op uw website terecht komen, wat ze wel en niet doen op uw website en hoeveel conversies de bezoekers opleveren. Maar met alleen de data verzamelen bent u er nog niet.
U verzamelt data om inzicht te krijgen in de vier facetten; doelgroep, acquisitie, gedrag en conversie. Waarom u deze data verzamelt en hoe u deze data kunt gebruiken om uw bedrijfsprestaties te verbeteren leert u in de Google Analytics workshop bij SDIM. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

SEO Copywriting workshop

Goede content op uw website is belangrijk. Nog belangrijker is dat deze content gevonden wordt door de zoekmachine. Maar hoe brengt u dat in praktijk? SDIM leert het u graag! Wat kunt u verwachten? Tijdens de workshop SEO Copywriting komt vindbaarheid in Google uitgebreid aan bod. U wilt immers gevonden worden. Maar ook het gedrag van uw bezoekers nemen we onder de loep. We bekijken uw statistieken en het gedrag van uw (potentiële) klanten en spelen daarop in. Een interactieve workshop waarmee u zelf op structurele wijze uw website kan
optimaliseren door goede content te produceren, zodat uw site beter rendeert. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

Linkbuilding (-werving) workshop

Linkbuilding is niet dood, maar springlevend en uitermate belangrijke voor het opbouwen van uw online autoriteit! Het is echter belangrijk dat u linkwerving inzet op basis van een strategie om uw linkprofiel te versterken met links vanaf waardevolle domeinen. SDIM laat u zien hoe! Hoewel John Mueller van Google beweert ontkent dat linkbuilding werkt, ziet SDIM in de data dat pagina’s met goede backlinks meer relevant organisch verkeer binnenhalen. In één dagdeel weet u precies hoe linkbuilding werkt. U ontdekt wat niet mag volgens de richtlijnen van Google en wat juist wel. Na een korte theoretische introductie gaat u gezamenlijk aan de slag met tactieken. Natuurlijk met voorbeelden uit de echte wereld, gebaseerd op de 12+ jaar ervaring in SEO. Aanmelden voor deze workshop kan hier.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over SDIM en wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op de speciale informatiepagina op onze website, of neem contact op met hun accountmanager Jorn Staats, j.staats@sdim.nl of mobiel 06-40982606.