Stadhouders Advocaten

Stadhouders Advocaten is een middelgroot kantoor van ervaren specialisten. Ons kantoor is een vaste waarde in de cultuursector.

Actie: gratis boek Arbeidsrecht in de Praktijk

Met gepaste trots presenteert Stadhouders Advocaten de 13e druk van hun boek Arbeidsrecht in de Praktijk. In deze vernieuwde uitgave beschrijven zij het arbeidsrecht in brede zin op een praktische manier. HR-adviseurs en directeuren kunnen hiermee meteen aan de slag. Natuurlijk zijn alle nieuwe ontwikkelingen beschreven:

  • de rechterlijke uitspraken over het al-dan-niet bestaan van een arbeidsovereenkomst;
  • de laatste rechtspraak over het ontslagrecht en de daarbij behorende (transitie)vergoedingen;
  • Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden.

ACTIE: Stadhouders Advocaten geeft vijf gratis exemplaren van hun nieuwe boek aan de eerste vijf personen die een e-mail sturen aan kantoor@stadhouders.nl.

Wist u dat u met nog veel meer vragen -dan alleen arbeidsrechtelijke- bij hen terecht kunt? Over governance, koop, fusie, algemene voorwaarden, AVG en nog veel meer. Ook met persoonlijke problemen kunt u terecht bij een van de specialisten en mediators op het gebied van familie- of erfzaken. Zij bieden de leden van Cultuurconnectie bovendien heel scherpe prijzen: kijk op de speciale informatiepagina van Stadhouders Advocaten op onze website.