STEAD

STEAD Advisory begeeft zich op het snijvlak van vastgoed en cultuur. Zij begeleiden uw vastgoedvraagstukken en kijken samen met u naar de juiste passende huisvesting voor uw organisatie. Dat doen ze vanuit het perspectief dat u zo optimaal mogelijk moet kunnen functioneren in uw huisvesting.

logo STEAD

Vanuit hun jaren lange ervaring en opgebouwde kennis met betrekking tot het realiseren van passende huisvesting voor culturele instellingen zowel op het vlak van gebruik als het begeleiden van bouwprocessen is STEAD de ideale partner voor uw organisatie. Zij ontzorgen u, verrijken uw organisatie met kennis over bouwen en dragen zorg dat u aan het einde van het project kan terug kijken op een geslaagde verbouwing/ontwikkeling/renovatie die de kwaliteit heeft die u mocht verwachten en binnen budget gerealiseerd is. Uiteraard kunnen zij u ook reeds in studie- of verkennende fase bij staan. Haalbaarheidsstudies voor huisvestingsvraagstukken stellen zij graag met u op. STEAD is werkzaam voor zowel de culturele instellingen zelf als voor de overheden die betreffende vastgoed in veel gevallen in eigendom hebben.

Coronamaatregelen en uw gebouw

Ondanks dat COVID-19 op dit moment zeer beperkt invloed heeft op uw huisvesting blijft het een factor om rekening mee te houden. Ook op dit vlak is STEAD Advisory uw partner om u bij te staan en zorg te dragen dat uw huisvesting zo goed mogelijk is voorbereid. Met de nodige kennis en specialistische partijen kunnen zij u goed helpen. Bijvoorbeeld middels en door ons ontwikkelde methodiek maakt STEAD inzichtelijk wat u met de aanwezige ventilatievoorzieningen in het gebouw kunt doen om voldoende verse lucht toe te voeren in een ruimte en uiteraard ook weer vuile lucht af te voeren.

Lopende projecten

Momenteel werkt STEAD onder andere voor de Gemeente Den Bosch als projectleider voor de nieuwbouw van het Theater aan de Parade. Begeleiden wij Lantarenvenster in Rotterdam bij het vernieuwen en aanpassen van hun foyer en adviseren wij Theater de Speeldoos in Baarn bij het proces voor de nieuwbouw van het theater samen met de bibliotheek.

Heeft u vastgoedvraagstukken? Neem vrijblijvend contact op met Richard van Bladel, telefoon 06-29533776 of richard@steadadvisory.com en vraag naar de voordelen die u heeft als lid van Cultuurconnectie of kijk op de informatiepagina van STEAD Advisory op de website van Cultuurconnectie.