Ledenbrief 2023.36.840.WvM.kk

Voorjaar! Tijd voor het Voorjaarscongres Cultuurconnectie
 
2023.04.20_ALV_duotone_banner

Geachte {heermevrouw} {achternaam},

U bent er toch ook bij, volgende week donderdag tijdens ons voorjaarscongres? Het programma is rond en belooft voor een ieder een waardevolle dag te worden. ‘Samen kijken naar de toekomst’ dat doen we graag met u én alle experts die wij 20 april mogen verwelkomen. Zo opent wethouder Noël Vergunst de dag bij aanvang van onze Algemene Ledenvergadering en in de middag starten Fons de Poel, Teddy Vrijmoet en Johan Wakkie ons voorjaarscongres.

'Sportief' samenwerken en elkaar versterken is dat een utopie of schept dat nieuwe kansen en mogelijkheden? In het panelgesprek schuiven de nieuwe directeur van het LKCA, Lucien Kembel, Willem Leyh van DNWS en Katie Schreiber van Platform ACCT bij Johan Wakkie aan en kijken samen met u vooruit in deze boeiende discussie.

Aansluitend tijdens het thema-buffet kiest u één van de volgende onderwerpen om samen over mee te praten: Impact meting, ZZP'ers en actuele ontwikkelingen, Digitalisering en sociale media of Diversiteit en inclusie. 

Tot slot sluiten wij gezamenlijk inhoudelijk en met een netwerkborrel af. Nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog!

Ja, ik ben er graag bij donderdag 20 april!

20232.04.20_Panel_congres

V.l.n.r.: Fons de Poel, Johan Wakkie, Katie Schreiber, Lucien Kembel, Willem Leyh

Aanmelden en meer informatie

Deelname aan het voorjaarscongres is gratis; het hele programma, informatie over de experts en praktische informatie bekijkt u op onze website. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. Zien we u in Nijmegen bij Lindenberg Cultuurhuis op donderdag 20 april?

Met vriendelijke groet,


Willem van Moort
Directeur Cultuurconnectie a.i.