Ledenbrief 2023.65.690.NdB.SH

Save the date: 29 september 2023 conferentie sociale veiligheid – Cultura Ede
 
Logo VOB_Cultuurconnectie

Geachte {heermevrouw} {achternaam},

‘He ouwe, wanneer ga je nou met pensioen?’ (jonge collega tegen een oudere collega). ‘Schouders laag!’ (balletdocent tegen een jonge cursiste terwijl die haar steeds aanraakt). 'Krijgt Susan promotie? Maar die wordt binnenkort vast zwanger.'  (roddelende collega’s). 'Rot toch op mens!'  (groep luidruchtige jongeren tegen een vrijwilliger).
….
Moet kunnen toch, zo’n opmerking?

Hoe gaat u om met sociale veiligheid en heeft u hiervoor beleid of hoe stelt u dat op? Hierover organiseren de Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB) en Cultuurconnectie op 29 september 2023 een conferentie voor directie en hr bij Cultura Ede.

Programma

Het programma is nog volop in ontwikkeling. We starten plenair en gaan vervolgens uiteen voor drie workshops:
• leiderschap en sociale veiligheid;
• vertrouwenspersonen;
• beleid.
Het programma start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 13.00 uur. Tijdens de conferentie krijgt u handvatten om in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Reserveer de tijd in uw agenda en meld u hier alvast aan, dan houden we u op de hoogte van het programma. We sluiten de conferentie af met een lunch (of to go voor de terugreis).

Kunt u onverhoopt toch niet en heeft u geen collega die in uw plaats wil en kan deelnemen? Tot één week tevoren kunt u uw deelname kosteloos annuleren. Bent u alsnog verhinderd, dan brengen wij € 50,- in rekening.

Praktisch

Cultura ligt in het centrum van Ede. Vanaf het NS station Ede-Centrum loopt u in 2 minuten naar Cultura. Vanaf het station Ede-Wageningen rijden er stadsbussen richting Ede Centrum. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-Park parkeergarage Markt aan de Brouwerstraat 21a. Of parkeer (betaald) aan het Kuiperplein aan de achterzijde van het gebouw. 

Graag tot 29 september in Ede! Wij kijken er naar uit om met u aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,

Vereniging Openbare Blibliotheken & Cultuurconnectie