Ledenbrief 2023.96.840.JB.jwk

UITNODIGING: ALV, cao-vergadering, Najaarscongres en afscheid Jan Brands-Leever in Den Haag
 
2023.11.16 - ALV & Najaarscongres


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Op donderdag 16 november 2023 organiseert Cultuurconnectie het Najaarscongres bij onze lidorganisatie Theaterschool Rabarber in Den Haag. Tijdens het Najaarsconges vinden een publiek toegankelijk congresprogramma, de Algemene Ledenvergadering (ALV) en cao-vergadering voor onze leden plaats. Tevens besteden wij die dag aandacht aan het vertrek van Jan Brands-Leever, die na ruim 13 jaar directeurschap van Cultuurconnectie afscheid van ons neemt. Wij nodigen u, als onze relatie, van harte uit om op 16 november 2023 deel te nemen aan het inhoudelijke congresprogramma, het afscheid en de netwerkborrel.

Thema: ‘Diversiteit en inclusie en de toekomst van cultuureducatie en -participatie'

Cultuur is van en voor iedereen. Iedereen moet bij ons naar binnen kunnen, letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk zien wij ook graag dat iedereen naar binnen wil. Dan gaat het ook over erbij horen, je gehoord, gezien, uitgenodigd en veilig voelen. Als branche streven wij daarom naar cultuureducatie en -participatie met 'lage drempels'. Opnieuw, letterlijk en figuurlijk. Tijdens ons najaarscongres kijken wij gezamenlijk naar de toekomst van cultuureducatie en -participatie: een culturele toekomst die diverser en vooral inclusiever is. Een culturele toekomst voor iedereen. In een zeer interactief en participatief programma, met bijdragen van onder andere Nora el abdouni, Noor Sloterdijk, Marijn Cornelis en Marco de Souza, geven wij onder leiding van Marjolein de Boer invulling aan het gesprek over die toekomst.

Het inhoudelijke congresprogramma staat uitgebreid beschreven op de publieke website van Cultuurconnectie. Volg daarvoor deze link.

Afscheid Jan Brands-Leever

Tijdens het Najaarscongres 2023 neemt Jan Brands-Leever afscheid als directeur van Cultuurconnectie. Verenigingsleden, relaties, collega's en vrienden blikken met hem terug op 13,5 prachtige, intense en intensieve jaren in “de mooiste baan van Nederland”. De afsluitende netwerkborrel is dan tevens afscheidsreceptie.

Programma

(wijzigingen voorbehouden)

09.30 uurOntvangst leden met koffie/thee *
10:00 uurCAO-vergadering *
11:00 uurAlgemene Ledenvergadering *
12:00 uurPauze met koffie/thee en lekkernij (tevens inloop deelnemers congresprogramma)
12:15 uurOpening congresprogramma door Leontine van Vlerken
12:20 uurKeynote Nora el Abdouni
13:30 uurNetwerklunch 'D&I'
14:15 uurInteractief zaalgesprek onder leiding van Marjolein de Boer m.m.v. Noor Sloterdijk, Marijn Cornelis en Marco de Souza.
15:00 uurAfsluiting inhoudelijk programma
15:15 uurAfscheid Jan Brands-Leever (directeur Cultuurconnectie)
16:00 uurNetwerkborrel
17:00 uurEinde

* Programmaonderdelen gemarkeerd met een asterisk (*) zijn exclusief voor leden van Cultuurconnectie.

Aanmelden

Deelname aan het Najaarscongres 2023 van Cultuurconnectie is gratis. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. Na registratie ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Mocht u de Algemene Ledenvergadering onverhoopt niet kunnen bijwonen, dan kunt u zich hier afmelden en eventueel iemand anders een volmacht geven.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het Najaarscongres 2023 of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina of neem contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands-Leever
Directeur Cultuurconnectie