Nieuwsbrief volksuniversiteiten, 15 augustus 2023

Landelijke socialemediacampagne volksuniversiteiten 2023-2024 donderdag van start
 

Beste volksuniversiteiten,

Na de succesvolle socialemediacampagnes van de afgelopen twee jaren, zal ook voor het komende cursusjaar 2023-2024 opnieuw een socialemediacampagne voor volksuniversiteiten worden uitgevoerd. De landelijke socialemediacampagne voor volksuniversiteiten start aanstaande donderdag, 17 augustus 2023, en zal weer zes weken duren. Aan het einde van 2023 en begin 2024 wordt de campagne net als voorgaande jaren nogmaals vier weken herhaald. Deze campagne wordt mogelijk gemaakt door de Stichting tot steun aan het Volksuniversiteitswerk.

De campagne wordt opnieuw uitgevoerd door preferred supplier SDIM De voorbereidingen voor de verschillende advertenties die aansluiten bij de volledige ‘customer journey’ van de campagne zijn inmiddels afgerond. Dank aan de volksuniversiteiten die daarvoor rechtenvrij beeldmateriaal hebben aangeleverd. Met de kennis en ervaring van de eerdere succesvolle campagnes hebben wij het volste vertrouwen de doelgroep op sociale media wederom met een passende boodschap te bereiken. Binnen de campagne worden de beproefde fases ‘See’, ‘Think’ en ‘Do’ uit de vorige campagnes ingezet. SDIM publiceerde onlangs een praktijkcase over de opzet en resultaten van de socialemediacampagnes voor volksuniversiteiten.

Lees meer...
Volg, deel en like!

Om de campagne zo succesvol mogelijk te maken, vragen wij ook uw medewerking. Volg als volksuniversiteit Volksuniversiteit.nl en de campagne op Facebook en Instagram en deel en like actief mee voor een nog groter bereik. Voor vragen over de campagne kunt u een email sturen naar volksuniversiteit@cultuurconnectie.nl.

Lid van Cultuurconnectie? Uw gehele actuele aanbod op volksuniversiteit.nl!

Begin juli hebben wij de Volksuniversiteits-leden van Cultuurconnectie via een ledenbrief erop gewezen hun online cursusinformatie 2023-2024 tijdig te updaten. Dat is uiteraard altijd van belang, maar zeker ook voor het start van de sociale mediacampagne 2023-2024. Via de campagne kunnen geïnteresseerden immers direct op een cursus klikken. Nog niet alle bij Cultuurconnectie aangesloten volksuniversiteiten hebben hun gehele actuele aanbod op www.volksuniversiteit.nl geplaatst. Doe dat alsnog snel en dan staat ook uw aanbod erbij voor de campagne van start gaat.

Nog geen lid van Cultuurconnectie?

Wilt u met uw volksuniversiteit ook lid worden en profiteren van de voordelen van een sterke branchevereniging? Én dus ook uw volledige cursusaanbod op volksuniversiteit.nl plaatsen? Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op met René de Kok, coördinator volksuniversiteiten van Cultuurconnectie, via 030-2303740 of volksuniversiteit@cultuurconnectie.nl. De Stichting tot steun aan het Volksuniversiteitswerk doet volksuniversiteiten die nog niet aangesloten zijn bij de brancheorganisatie het aanbod het eerste jaar zonder kosten voor de volksuniversiteit lid te zijn van Cultuurconnectie. Wij berichtten u hierover in de Volksuniversiteiten Special van 7 december 2021.