UPDATE 2023.102.840.JB.kk

UPDATE: Najaarscongres Cultuurconnectie en afscheid Jan Brands-Leever in Den Haag
 
2023.11.16 - ALV & Najaarscongres


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Eerder stuurden wij u een persoonlijke uitnodiging voor ons Najaarscongres 2023 dat op donderdag 16 november 2023 bij onze lidorganisatie Theaterschool Rabarber in Den Haag plaatsvindt. Wanneer u zich al heeft aangemeld, willen u wij u toch graag via deze weg informeren over enkele nieuwe programmaonderdelen en gasten die aan het Najaarscongres inhoudelijk gaan bijdragen (zie hieronder). Ook voor wie zich nog niet heeft aangemeld of onze eerdere uitnodiging heeft gemist, sturen wij deze programma-update en vriendelijke reminder van onze uitnodiging. Wij hopen u als onze relatie op 16 november 2023 te mogen begroeten tijdens het inhoudelijke congresprogramma, het afscheid en de netwerkborrel.

Thema: ‘Diversiteit en inclusie en de toekomst van cultuureducatie en -participatie'

Cultuur is van en voor iedereen. Iedereen moet bij ons naar binnen kunnen, letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk zien wij ook graag dat iedereen naar binnen wil. Dan gaat het ook over erbij horen, je gehoord, gezien, uitgenodigd en veilig voelen. Als branche streven wij daarom naar cultuureducatie en -participatie met 'lage drempels'. Opnieuw, letterlijk en figuurlijk. Tijdens ons najaarscongres kijken wij gezamenlijk naar de toekomst van cultuureducatie en -participatie: een culturele toekomst die diverser en vooral inclusiever is. Een culturele toekomst voor iedereen. In een zeer interactief en participatief programma, met bijdragen van onder andere Nora el Abdouni, Noor Sloterdijk, Marijn Cornelis en Marco de Souza, geven wij onder leiding van Marjolein de Boer invulling aan het gesprek over die toekomst. De wethouder cultuur van Den Haag, Saskia Bruines zal het middagprogramma openen en wij geven graag podium aan de eerste Jonge Stadsdichter van Den Haag, Chelsy Valentina.

Het inhoudelijke congresprogramma staat uitgebreid beschreven op de publieke website van Cultuurconnectie. Volg daarvoor deze link.

Afscheid Jan Brands-Leever

Tijdens het Najaarscongres 2023 neemt Jan Brands-Leever afscheid als directeur van Cultuurconnectie. Verenigingsleden, relaties, collega's en vrienden blikken met hem terug op 13,5 prachtige, intense en intensieve jaren in “de mooiste baan van Nederland”. De afsluitende netwerkborrel is dan tevens afscheidsreceptie.

Programma

(wijzigingen voorbehouden)

10:00 uurOchtendprogramma (alleen voor leden Cultuurconnectie) *
12:00 uurInloop met koffie/thee en lekkernij
12:15 uurOpening congresprogramma door Leontine van Vlerken
12:20 uurKeynote Nora el Abdouni
13:30 uurNetwerklunch 'D&I'
14:10 uurSaskia Bruines (wethouder Cultuur Den Haag)
14:20 uurInteractief zaalgesprek onder leiding van Marjolein de Boer m.m.v. Noor Sloterdijk, Marijn Cornelis en Marco de Souza.
15:10 uurAfsluiting inhoudelijk programma
Optreden Chelsy Valentina (Jonge Stadsdichter 2023)
15:15 uurAfscheid Jan Brands-Leever (directeur Cultuurconnectie)
16:00 uurNetwerkborrel
17:00 uurEinde

* Programmaonderdelen gemarkeerd met een asterisk (*) zijn exclusief voor leden van Cultuurconnectie.

Aanmelden

Deelname aan het Najaarscongres 2023 van Cultuurconnectie is gratis. Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. Na registratie ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Mocht u de Algemene Ledenvergadering onverhoopt niet kunnen bijwonen, dan kunt u zich hier afmelden en eventueel iemand anders een volmacht geven.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het Najaarscongres 2023 of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina of neem contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

Met vriendelijke groet,


Jan Brands-Leever
Directeur Cultuurconnectie