Ledenbrief 2024.25.800.RE.kk

Vacatures op vrijdag
 
vacature hoofd beleidszaken_small

Wij delen graag de nieuwste vacatures met u in onze rubriek Vacature op vrijdag. Uw professionele netwerk is van grote waarde, en we nodigen u uit om deze kansen te delen met collega's en connecties die mogelijk interesse hebben.

Ondernemende en verbindende directeur in Maassluis

Muziek@Maassluis, het samenwerkingsplatform voor muziekeducatie in Maassluis, zoekt per 1 september 2024 een directeur voor 0,6 fte. Geïnteresseerden kunnen een motivatiebrief en cv uiterlijk 26 april per e-mail sturen aan de huidige directeur, Han Remmerswaal. Ook voor vragen over de vacature en over de wijze waarop Muziek@Maassluis functioneert kunt u bij hem terecht: 06 - 533 381 42.

Cultuurcoach in Heerde, Noord Veluwe

Cultuurplein, het centrum voor cultuureducatie en -participatie op de Noord Veluwe, zoekt per 1 juni 2024 een cultuurcoach voor diverse gemeentes in hun werkgebied voor 10 tot 24 uur per week. Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv te sturen naar vacature@cultuurpleinnoordveluwe.nl voor 1 april. Neem gerust contact op met Claire Beukema-Hooijer, teamleider cultuur & onderwijs, via c.beukema@cultuurpleinnoordveluwe.nl of 06 - 137 478 00 voor meer inhoudelijke informatie.

Lid Raad van Toezicht in Roosendaal

Cultuurcluster Roosendaal zoekt een Lid Raad van Toezicht voor 50 uur op jaarbasis. Het is een vacature voor een toezichthoudende, onbezoldigde functie. Belangstellenden kunnen hun motivatie en cv uiterlijk 2 april sturen naar Stan Wesselius, Raad van Toezicht Cultuurcluster. Voor vragen over de inhoud van de rol is Jan van Pul, voorzitter van de Raad van Toezicht, bereikbaar op 06 - 537 146 50.

Administratief medewerker financiën en HRM in Zaanstad

Fluxus, het centrum voor de kunsten in Zaanstad, zoekt een enthousiaste administratief medewerker financi├źn en HRM voor 24 uur per week. Is dit de functie waar je naar op zoek bent? Stuur dan uiterlijk 1 april een korte motivatiebrief en cv naar Glenda Vrij via personeelszaken@fluxus.nl. Vanaf 19 maart is zij ook telefonisch te bereiken voor meer informatie over de functie op 06 - 305 69 066.