Ledenbrief 2024.27.728.RE.sh

Vacatures op vrijdag
 
vacature hoofd beleidszaken_small

Wij delen graag de nieuwste vacatures met u in onze rubriek Vacature op vrijdag. Uw professionele netwerk is van grote waarde, en we nodigen u uit om deze kansen te delen met collega's en connecties die mogelijk interesse hebben.

Lid Raad van Toezicht in Den Haag

CultuurSchakel in Den Haag zoekt een Lid Raad van Toezicht. Geïnteresseerden kunnen een motivatiebrief en cv tot en met 21 april 2024 insturen via deze link.
De gesprekken vinden plaats in de week van 6 mei.
Voor vragen over de inhoud, het profiel en/of de procedure kun je contact opnemen met de voorzitter van de RvT, Hélène Oppatja via telefoonnummer 06 - 215 66 669, of per e-mail, via saskiakuijpers@cultuurschakel.nl

Manager Amateurkunst en Projectleider Sociaal Domein in Weert

RICK, dé cultuurpartner in de regio Weert, zoekt een manager Amateurkunst (0,8 fte) en per 1 september 2024 een projectleider sociaal domein (0,5 fte). Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv te sturen naar solliciteren@rickraakt.nl ter attentie van Frank Rademakers, directeur-bestuurder bij RICK. Dit kan tot en met 7 april 2024. De eerste gesprekken worden gepland in week 16 en de tweede gesprekken in week 17.
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Frank Rademakers via telefoonnummer 0495 - 53 39 54.