Ledenbrief 2024.33.728.RE.kk

vacature hoofd beleidszaken_small


Wij delen graag de nieuwste vacatures met u in onze rubriek Vacature op vrijdag. Uw professionele netwerk is van grote waarde, en we nodigen u uit om deze kansen te delen met collega's en connecties die mogelijk interesse hebben.

Cultuurcoach in Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard en het Centrum voor Muziek en Dans zijn op zoek naar een enthousiaste, bevlogen Cultuurcoach voor 18 uur per week en met ingang van 19 augustus 2024. Bij voorkeur wordt deze functie gecombineerd met die van Intermediair Cultuureducatie met Kwaliteit voor 4 tot 6 uur per week. Interesse in deze functie(s)? Stuur vóór 26 april een motivatie met cv naar het Centrum voor Muziek en Dans ter attentie van Renske de Leuw, directeur a.i. via cmd@valkenswaard.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Renske; 06-15424577 of e-mailen naar Janske Wittgen (cultuurcoach) of Marie-José Stravens (cultuurcoach/intermediair CMK).

Hoofd Muziek in Zeist en De Bilt

KunstenHuis Idea is dé plek voor kunst en cultuur in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Soest en Zeist. Voor de muziekafdeling van het Kunstencentrum zijn ze op zoek naar een Hoofd Muziek voor 32-36 uur per week. Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Ruut te Velthuis, manager Kunstencentrum via rtevelthuis@kunstenhuisidea.nl of telefonisch via 06-48565372. Solliciteren kan door een motivatie samen met je cv te mailen naar: vacature@kunstenhuisidea.nl o.v.v. sollicitatie Hoofd Muziek, uiterlijk 22 april 2024.

Manager Cursusaanbod Kunst en Cultuur in Lelystad

Stichting de Kubus bruist van creativiteit! Bij onze afdeling Kunst in Uitvoering bieden we een breed scala aan inspirerende muziek-, dans-, musical- en beeldende cursussen voor liefhebbers van alle leeftijden. Elk talent is welkom! Voor deze afdeling zoeken ze per 1 september 2024 een Manager Cursusaanbod Kunst en Cultuur (0,85-0,9 fte). Geïnteresseerden sturen een motivatiebrief en cv uiterlijk 30 april aanstaande naar Stichting de Kubus, via info@dekubuslelystad.nl ter attentie van Alex van Zijl (directeur-bestuurder).