Ledenbrief 2024.36.721.RE.RdK

Samen sterker, slimmer én duurzamer met Het Cultuurcollectief van EnergieLive
 
banner energiecrisis

Energie, iets waar u normaal gesproken mogelijk niet lang bij stilstaat, wanneer alles naar behoren functioneert. Maar is het niet verstandig om uw energiebeheer eens grondig onder de loep te nemen? Niet alleen vanwege mogelijke besparingen op de energiekosten, maar ook in het kader van het reduceren van verbruik en de wettelijke verplichting rondom verduurzaming. Preferred supplier EnergieLive biedt leden van Cultuurconnectie toegang tot Het Cultuurcollectief en staat klaar om vrijblijvend samen met u uw energiedossier te evalueren. Ontdek in deze ledenbrief hoe EnergieLive u in navolging van vele andere culturele organisaties ondersteuning kan bieden. 

Verduurzaming: samen kijken naar de mogelijkheden

Verduurzamen is niet alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar vaak ook een wettelijke verplichting. Het Energiebesparingsteam (E-team) van EnergieLive staat klaar om u te begeleiden door het complexe landschap van wet- en regelgeving én de mogelijkheden. Dit team biedt deskundige ondersteuning aan alle leden van Het Cultuurcollectief en u kunt met al uw vragen bij hen terecht.

Teruggave energiebelasting: maakt u gebruik van alle voordelen?

Wist u dat uw organisatie mogelijk recht heeft op teruggave van de energiebelasting? Culturele organisaties hebben onder bepaalde voorwaarden recht op een teruggave die kan oplopen tot 50% van de betaalde energiebelasting. Het team van EnergieLive is gespecialiseerd in het identificeren van de mogelijkheden. Indien wenselijk verzorgen zij alle aspecten van de mogelijke teruggave, zodat u maximaal kunt besparen zonder extra inspanningen.

Wetgeving energiebesparing: heeft u uw rapportage op orde?

De Informatieplicht Energiebesparing vereist dat een groot aantal organisaties elke vier jaar rapporteert over de energiebesparende maatregelen. Iedere maatregel die binnen vijf jaar terugverdiend kan worden, moet worden uitgevoerd én gerapporteerd in het eLoket van de overheid. EnergieLive begrijpt dat dit een uitdaging voor u kan zijn. Met hun deskundige ondersteuning kunt u eenvoudig voldoen aan alle eisen zonder er veel omkijken naar te hebben.

Samen sterker, slimmer én duurzamer: Het Cultuurcollectief

Voor leden is er een uniek energie-collectief; Het Cultuurcollectief. Dit collectief biedt deelnemers niet alleen slim energiemanagement, maar ook collectieve voordelen in combinatie met individueel maatwerk. Door de krachten als cultuurorganisaties in dit collectief te bundelen, kunt u niet alleen profiteren van scherpe tarieven en voorwaarden, maar ook terecht bij een ervaren accountteam voor uitgebreide ondersteuning. Speciaal voor leden van Cultuurconnectie is er 15% korting op de deelnamekosten.

Lees meer...
EnergieLive_banner_ledenbrief_2024
Meer weten?

Wilt u meer weten over Het Cultuurcollectief van EnergieLive? Neem dan contact op met Gitte Vervoorn, salesmanager van EnergieLive. Zij is te bereiken via e-mail info@energielive.nl of per telefoon: 020 - 716 35 17.

EnergieLive is preferred supplier van Cultuurconnectie. Partners en preferred suppliers zijn organisaties waarmee Cultuurconnectie aanvullende (prijs)afspraken heeft gemaakt. Het staat leden vrij om de aangeboden producten en/of diensten en bijbehorend ledenvoordeel te gebruiken.