Ledenbrief 2024.44.840.RdK.sh

UITNODIGING: workshop ‘Subsidierelatie therapie’, een nieuwe kijk op subsidies
 

Subsidie-relatie. Het woord zegt het al: de relatie staat centraal. Een gezonde relatie is evenwichtig, gebaseerd op vertrouwen. De communicatie is open. De relatie kan een stootje hebben. Hoe zit dat bij jouw organisatie? Krijgen jullie voldoende autonomie? Blijft de ander vaag over de toekomstplannen? Het recht biedt veel handvatten om de relatie te verbeteren. Daarom organiseert partner Stadhouders Advocaten - exclusief voor Cultuurconnectie-leden - op maandag 1 juli aanstaande de workshop ‘Subsidierelatie therapie’, een nieuwe kijk op subsidies. Cultuurconnectie-leden zijn van harte uitgenodigd.

De workshop is informatief, inspirerend, interactief;
• Welke ruimte krijg je binnen het subsidierecht?
• Welke bescherming biedt het subsidierecht?
• Hoe communiceer je?
• Hoe neem je de regie?
• Het conflict als kans!
• En veel ruimte voor vragen.

Praktische informatie

Datum: maandag 1 juli 2024 van 15:00 -17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel
Door: Clemens Mesker, subsidierecht-specialist bij Stadhouders Advocaten, 15 jaar actief in de branche als advocaat en mediator
Locatie: Kantoor Stadhouders Advocaten, Stadhouderslaan 49 in Utrecht
Kosten: € 125,00 inclusief BTW (Cultuurconnectie-leden tarief)

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de workshop ‘Subsidierelatie therapie’, meld je dan graag uiterlijk 24 juni aanstaande aan via het emailadres kantoor@stadhouders.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Vragen over deze bijeenkomst kun je mailen naar kantoor@stadhouders.nl.

Stadhouders Advocaten is preferred supplier van Cultuurconnectie. Partners en preferred suppliers zijn organisaties waarmee Cultuurconnectie aanvullende (prijs)afspraken heeft gemaakt. Het staat leden vrij om de aangeboden producten en/of diensten en bijbehorend ledenvoordeel te gebruiken.