Ledenbrief 2024.48.721.RdK.kk

INFORMATIE: Omgaan met ongewenst gedrag
 
2024.06.20_BHV.NL

Een veilige omgeving is essentieel voor cursisten en bezoekers, maar vanzelfsprekend ook voor de medewerkers in uw organisatie. Helaas komt grensoverschrijdend gedrag zoals agressie, frustratie over regels en seksueel overschrijdend gedrag regelmatig voor. Hoewel dit gedrag onacceptabel is, moet er respectvol mee omgegaan worden. Ook in de culturele sector neemt ongewenst, agressief gedrag toe. Helaas is het bijna niet te voorkomen, maar het is wel mogelijk om goed voorbereid te zijn. Weten de medewerkers in uw organisatie wat te doen in dergelijke situaties? Het brancheteam Cultuur van preferred supplier BHV.NL is specialist in wat er zoal komt kijken bij het organiseren van veiligheid binnen uw organisatie. Al hun producten en programma’s zijn aangepast op uw situatie. BHV.NL-docenten zijn experts die precies weten wat de veiligheidsrisico’s voor uw organisatie zijn.

Cursus 'Omgaan met agressie en ander ongewenst gedrag'

In deze cursus leren medewerkers professioneel omgaan met ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag en worden belangrijke gesprekstechnieken aangeleerd.

Ledenvoordeel
Leden van Cultuurconnectie kunnen profiteren van kortingen op BHV-cursussen: tot 25% op incompany cursussen vanaf zes deelnemers op eigen locatie, waarbij de inhoud kan worden afgestemd op specifieke risico’s, en tot 30% op open cursussen die individueel gevolgd kunnen worden op meer dan zestig locaties in Nederland. De prijslijst inclusief korting en de speciale klantcode zijn te vinden op het ledennet

Meer weten?

Voor meer informatie over veiligheidstrainingen en branchespecifieke oplossingen, kijkt u op de website van BHV.NL. Of neem vrijblijvend contact op met Emiel ter Beest via e-mail e.terbeest@bhv.nl of telefoon 024 - 3730977. 

BHV.NL is preferred supplier van Cultuurconnectie. Partners en preferred suppliers zijn organisaties waarmee Cultuurconnectie aanvullende (prijs)afspraken heeft gemaakt. Het staat leden vrij om de aangeboden producten en/of diensten en bijbehorend ledenvoordeel te gebruiken.