Ledenbrief 2024.54.728.RE.kk

Vacatures op vrijdag
 
vacature hoofd beleidszaken_small


Wij delen graag de nieuwste vacatures met u in onze rubriek Vacature op vrijdag. Uw professionele netwerk is van grote waarde, en we nodigen u uit om deze kansen te delen met collega's en connecties die mogelijk interesse hebben.

Zakelijk directeur Cultuur Kwartier Sneek

Cultuur Kwartier Sneek heeft een uitdagende vacature voor een gedreven financieel professional. Zij zoeken een zakelijk directeur voor 0,8 - 1,0 fte op basis van een 36-urige werkweek.
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief met cv vóór 8 juli 2024 aan Ilonka Broekhuizen hrm@cks.nl o.v.v. 'Zakelijk Directeur’. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Douwe Bergsma, lid van de Raad van Toezicht van CKS, 06-51369410 of dbergsma@ziggo.nl. De eerste gesprekken worden ingepland op vrijdagmiddag 12 juli 2024.

Organisatietalent met hart voor cultuur in Utrecht

Cultuurconnectie zoekt een officemanager (m/v/x) voor 24/32 uur per week. Interesse in deze functie? Reageren kan tot en met vrijdag 2 augustus door een cv en motivatie naar info@cultuurconnectie.nl te sturen onder vermelding van sollicitatie officemanager Cultuurconnectie. Meer informatie over Cultuurconnectie kun je vinden op onze website. Voor vragen over de inhoud van de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Karin Knegt, communicatiemedewerker Cultuurconnectie, via 030-2303740.