Academie Verduurzaming

Ook last van de hoge inflatie en stijgende energieprijzen in uw exploitatie? Dan kan verduurzamen een antwoord bieden. Preferred supplier Stead Advisory neemt u in hun academie mee in de wereld van verduurzaming. Zij zoomen in op welke mogelijkheden er zijn om uw huisvesting duurzamer te maken zowel toepasbaar op bestaande gebouwen als nieuwbouw.

Banner_STEAD_Verduurzaming

Wereld van verduurzaming

Wat is nu eigenlijk duurzaam? Bent u al duurzaam en wat zijn mogelijkheden om uw huisvesting duurzamer te maken? Is duurzamer worden altijd een vooruitgang? Vragen waar Stead Advisory op deze dag een antwoord op gaat geven.

Uiteraard zoomen ze in op welke mogelijkheden er zijn om uw huisvesting duurzamer te maken zowel toepasbaar op bestaande gebouwen als nieuwbouw. Tevens krijgt u een inkijkje in de plannen die er zijn voor Huis73 in Den Bosch en bent u een van de eerste die een inkijk krijgen in het bijna gereed zijnde Theater aan de Parade.

Het programma voor donderdag 29 februari 2023 ziet er als volgt uit:

10.00 uurOntvangst
10.30 uurToelichting project Huis73
11.00 uurVerduurzaming deel 1
12.30 uurLunch
13.00 uurRondleiding Theater aan de Parade
14.30 uurVerduurzaming deel 2
16.00 uurBorrel

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze academie Verduurzaming? Deelname is gratis voor leden van Cultuurconnectie. Meld u snel aan via het online formulier want de beschikbare plaatsen zijn beperkt (maximaal twee personen per organisatie).

Praktisch

Het vindt plaats bij lidorganisatie Huis73, Hinthamerstraat 72-74 te 's-Hertogenbosch. De meest dichtsbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage St-Josephstraat.
Vanaf station 's-Hertogenbosch is het ongeveer 11 minuten wandelen naar Hinthamerstraat 72-74 en er rijden ook diverse bussen.