Mazars seminar Maatschappelijke organisaties

Mazars nodigt u graag uit voor hun jaarlijkse seminar voor maatschappelijke organisaties op dinsdag 16 januari 2024 bij het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam.

Mazar_seminar_2024

Wat kunt u van het seminar verwachten?

Het seminar heeft een boeiend programma met interactieve workshops waarin sectorspecifieke kennis en expertise over (toekomstige) ontwikkelingen in het maatschappelijke domein met u worden gedeeld. In het verhaal van keynote spreker Jörgen Raymann staat diversiteit en inclusiviteit centraal waarbij hij op zijn kenmerkende wijze weet te inspireren, motiveren en enthousiasmeren – met humor en zelfspot. Het seminar biedt u de gelegenheid om ideeën uit te wisselen, zowel met de specialisten van Mazars als met branchegenoten. Tijdens het seminar kunt u deelnemen aan twee van de vier verschillende workshops.

Mazars workshop Loonheffingen

Workshop Loonheffingen
In deze workshop nemen Jeroen Klingens, Tax Advisor, en Martin Aandewiel, Senior Tax Advisor, u mee in de laatste ontwikkelingen van de werkkostenregeling (WKR). Hoe kan Artificial Intelligence (AI) u helpen om in control te blijven over de WKR-administratie? Daarnaast komen ook de inhuur van zzp'ers en de renseigneringsverplichting aan bod.

Mazars_workshop_governance

Workshop Governance
Hoe bepaalt u de risico's en belangen van uw maatschappelijke organisatie? Van welke typen risicoanalyses maakt u gebruik? In deze workshop gaan Isabel van Maaren, Manager Risk consulting, en Danah Olie, Consultant, in op risicoanalyse en risicobeheer. Zij bieden praktische handvatten voor de implementatie hiervan.

Mazars_workshop_digitale_transformatie

Workshop Digitale transformatie
Artificial Intelligence (AI) is volop in het nieuws. Gebruikt uw organisatie AI al? In deze workshop verkennen Jeroen Hofland en Babs Kokkeltoren, Senior Consultant en Director Digital Transformation & IT Consulting, de kracht van AI voor maatschappelijke organisaties.

Mazars_workshop_ESG

Workshop ESG
De impact en toepassing van Europese duurzaamheidsregels spelen ook bij maatschappelijke organisaties een grote rol. Hoe meet en rapporteert u? Jessica Boekhoudt, Director Sustainability en Annelot Kosman, Senior Manager Audit, vertellen in deze workshop over de kansen die ESG-verslaglegging uw organisatie biedt.

Ja, ik meld me graag aan voor het seminar Maatschappelijke organisaties op dinsdag 16 januari 2024.