Ledenbrief 2022.49.840.JB.kk

UITNODIGING: Voorjaarscongres 2022 & netwerksessies Cultuurconnectie 8 en 9 juni
 
2022.06.08-09_ALV_congres_duotone_banner


Geachte {heermevrouw} {achternaam},

Op de eerste dag van het Voorjaarscongres 2022 van Cultuurconnectie organiseren wij vier verschillende netwerksessies. Specifiek voor de netwerken Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Financial & Controllers en Volksuniversiteiten is er ruimte en tijd in het congresprogramma opgenomen om met elkaar diverse onderwerpen te bespreken. Eerst binnen het eigen netwerk en vervolgens in een wrap-up in bredere context. Wij geven u als deelnemer de mogelijkheid om zelf onderwerpen op de agenda te zetten of uw kennis van bepaalde thema's met vakgenoten te delen. Welke vragen wilt u met uw collega's in de branche bespreken? Welke issues komt u tegen in uw werk? Welke informatie kunt u delen over het onderwerp?

Op de onderstaande netwerkpagina's vindt u de onderwerpen en informatie voor uw eigen netwerk. Op deze pagina leest u ook hoe en aan wie u uw ideeën en suggesties kunt doorgeven. Binnengekomen suggesties zullen zoveel mogelijk gebundeld worden en bij aanvang van de sessie aan de deelnemers worden voorgelegd (dit geldt voor de netwerken Financials & Controllers en voor Marketing & Communicatie).

Klik onderstaand voor meer informatie op uw netwerk:

Programma
  • 15:45 - 16:45 uur netwerksessie
  • 16:45 - 17:00 uur pauze/drankje
  • 17:00 - 17:45 uur wrap-up

    Klik hier voor het volledige programma van het Voorjaarscongres 2022
Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een van de netwerkbijeenkomsten of aan het hele congresprogramma? U kunt zich als medewerker van een bij Cultuurconnectie aangesloten organisatie aanmelden via het online aanmeldformulier. Deelname aan het Voorjaarscongres 2022 van Cultuurconnectie is gratis* met uitzondering van het facultatief avondprogramma en de overnachting. 

* zie algemene inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.

Oproep: voorzitters netwerken

De netwerken van specialisten binnen de branchevereniging zijn autonome, zelfsturende groepen die grotendeels hun eigen agenda en regelmaat van bijeenkomen bepalen; Cultuurconnectie biedt ondersteuning.

Twee netwerken doen een oproep voor een nieuwe (duo)voorzitter, te weten voor het Netwerk Financials & Controllers en voor het Netwerk Marketing & Communicatie. Bent u zelf of is uw financieel medewerker of marketeer nog niet aangesloten op het netwerk? Meld u zichzelf of medewerker dan vooral aan. Geïnteresseerden die lid willen worden van een netwerk of deelnemers die interesse hebben in het voorzitterschap, kunnen contact opnemen met Jan-Willem Kluën (Netwerk Financials & Controllers) via jw.kluen@cultuurconnectie.nl of met René de Kok (Netwerk Marketing & Communicatie) via r.dekok@cultuurconnectie.nl.

Wilt u meer weten over het voorjaarscongres 2022 of bent u op zoek naar aanvullende praktische informatie? Ga dan naar de speciale informatiepagina of neem gerust contact met ons op via info@cultuurconnectie.nl of 030-2303740.

We hopen u als marketeer, financieel specialist, P&O’er of Volksuniversiteit op 8 en 9 juni te mogen begroeten in Breda!

Met vriendelijke groet,


Jan Brands
Directeur Cultuurconnectie