15 september 2016 Nieuwsbrief special

Ledenvoordeel....en nóg méér ledenvoordeel Cultuurconnectie!
 

Profiteer van de  aantrekkelijke afspraken die Cultuurconnectie voor haar leden heeft gemaakt met verschillende partners en preferred suppliers. U kunt van diverse, veelal unieke voordelen genieten, zowel financieel (kortingen) als inhoudelijk (advies, voorlichting en ondersteuning). In deze ledenbrief informeren onze partners en preferred suppliers u over lopende zaken, aantrekkelijke kortingen en nieuwe ontwikkelingen. Dus lees snel verder om uw voordeel eruit te halen!

Meer informatie over de partners en preferred suppliers van Cultuurconnectie vindt u op onze website. Daar treft u ook de contactgegevens van alle partners en preferred suppliers. Voor eventuele vragen of wensen betreffende collectief ledenvoordeel kunt u contact opnemen met Commercieel Manager René de Kok, telefoon 030-230 37 40 of email r.dekok@cultuurconnectie.nl

AvC
Een sterke culturele sector met hulp van AvC

De Academie voor Cultuurmanagement (AvC) wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. We verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen. Wij geloven dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. 

Lees meer...
Cultuurconnectie risk
Cultuurconnectie Risk neemt werk uit handen

Zijn de brandblussers laatst nog gecontroleerd, voldoen de sloten op de deur aan de eisen van de verzekeraar en hoe zat dat ook al weer met die veranderingen in de WGA flex? Deze zaken hebben vaak niet de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd is het belangrijk dat het wel in orde is. Hoe fijn is het dan om dat uit handen te geven aan een partij die daarin gespecialiseerd is en bovendien speciaal opgericht is voor leden van Cultuurconnectie.

Lees meer...
ABAB
Huurt u een artiest in? Let op de loonheffingen en btw

Wanneer u een artiest inhuurt voor uw congres of evenement kan dit gevolgen hebben voor de loonheffing en btw. In veel gevallen ontstaat namelijk automatisch een dienstbetrekking. Onder de artiestenregeling is het echter mogelijk om loonheffing en btw te beperken. 

Lees meer...
Drevast
Besparen!

Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw huur en huisvestingskosten. Heeft u het idee dat uw huur of huisvestingskosten te hoog zijn ? Neem dan direct contact op. Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. 

Lees meer...
Arboned
Maak gebruik van de ArboNed Goed geregeld check

Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren betere prestaties en geven uw organisatie meer vitaliteit. Met een actief arbobeleid werkt u aan de gezondheid en de vitaliteit van uw mensen en zo voorkomt u verzuim. Dat betekent minder kosten én meer productiviteit. Hoe goed is alles eigenlijk geregeld in úw organisatie? De ArboNed Goed geregeld check geeft u dit inzicht.

Lees meer...
AvC
Hoe veilig wilt u het hebben?

Vanuit uw organisatie biedt u professionele cultuureducatie, u bent een centrum van ontmoeting waarbij u verantwoordelijk bent om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen. Dit vraagt om het goed organiseren van de veiligheid, het opleiden van hulpverleners en het oefenen van procedures. Door collectieve inkoop profiteert u van aantrekkelijke hoge kortingen bij BHV.NL.

Lees meer...
ricoh
Ricoh Imagine. Change.

Wij bewegen steeds vooruit met nieuwe ideeën en nieuwe manieren om levens te verbeteren. Verandering wordt gestimuleerd door de verbeelding. Dat is waar het merk Ricoh voor staat. Deze twee woorden beschrijven de manier waarop wij samenwerken, hoe we waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten en hoe we inspelen op de markt. Het is de essentie van de merkervaring van Ricoh, meer dan gewoon een tagline!

Lees meer...
STEAD Advisory
Haalbare (her)huisvesting, dure operatie?

Veel cultuurorganisaties krijgen te maken met een noodzakelijke heroverweging van hun huisvesting. Ten gevolge van, vaak verplicht opgelegde, bezuinigingen wordt het noodzakelijk om te kijken naar de mogelijkheid om in te krimpen of samen te gaan met andere organisaties. Een veel voorkomende combinatie is bijvoorbeeld het gezamenlijk huisvesten van Centra voor de Kunsten en Bibliotheken.

Lees meer...
Stadhouders
Tiende druk van Arbeidsrecht in de praktijk!

Bij SDU verschijnt deze maand alweer de tiende druk van het boek Arbeidsrecht in de Praktijk.
Dit, volgens de uitgever het meest gebruikte handboek voor het arbeidsrecht in Nederland, wordt geschreven door de advocaten van de sectie arbeidsrecht van Stadhouders Advocaten. Stadhouders Advocaten biedt tien gratis exemplaren aan voor de eerste tien leden die zich daar voor aanmelden. 

Lees meer...
Tuesday
SEO-advies: praktische scan van uw website

Optimaliseer uw website samen met Tuesday Multimedia. Vraagt u zichzelf wel eens af of uw website nog optimaal presteert en vindbaar is? Een goede en vaak terechte vraag. Tuesday Multimedia biedt speciaal voor partners van Cultuurconnectie een quickscan van uw website of webshop aan. De resultaten van de scan ontvangt u in een rapport met analyses en praktische tips. 

Lees meer...
VGZ
De beste zorg voor uw medewerkers

Met een collectieve zorgverzekering van VGZ. Uw medewerkers willen goed verzekerd zijn. Ook voor u is het belangrijk dat ze goed verzekerd zijn, bijvoorbeeld voor arbeidsgerelateerde zorg. Dat kan met onze collectieve zorgverzekering. Uw medewerkers krijgen zo snel de juiste zorg en zijn snel weer inzetbaar.

Lees meer...
Zilveren kruis
Dáárom een collectieve zorgverzekering

Gezond ondernemen begint met een collectief zorgcontract. Binnenkort barst het zorgcircus weer los en deze periode is bij uitstek geschikt om uw medewerkers te wijzen op de voordelen van de collectieve zorgverzekering. We zetten de voordelen voor u én uw werknemers nog even op een rij.

Lees meer...