Academie voor Cultuurmanagement: trainingen in 2018

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector. De Academie biedt opleidingen, coaching en consultancy - maar ook inspiratiesessies, denkdiners, personeelsbijeenkomsten en inspirerende sprekers - voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht. De Academie gelooft dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom kiest zij altijd voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. Dat geldt voor het bekende leiderschapsprogramma, maar zeker ook voor het maatwerk van de Academie.

Wees welkom

De Academie voor Cultuurmanagement nodigt jou uit om op 6 februari deel te nemen aan de training Politiek Bestuurlijke Sensitiviteit. In deze training bereiden Dick Spel en Jean Verhoeven jou voor op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Je leert hoe je jouw organisatie op de politieke kaart zet en hoe je jouw plan, gericht op belangenbehartiging en lobby naar politieke partijen, kan opstellen en uitvoeren.

Wil jij graag meer weten van cijfers? Dan heeft de Academie weer een reeks Levende Cijfers voor je: op 14 en 15 februari start de Basis, waarin je alles leert over cijfers en de resultatenrekening en balans. Op 7 en 8 maart leer jij in Beoordelen en Beslissen het onderscheid te maken tussen financiële hoofd- en bijzaken en gaan we onder andere in op het lezen en begrijpen van financiële rapporten. Op 28 en 29 maart wordt in ‘Begroten en Bijsturen’ een ambitie vertaald naar een begroting, leer je het verschil tussen vaste en variabele kosten en leer je onder andere een business case maken.

Ledenvoordeel

Ben jij lid van de Cultuurconnectie? Dan krijg je 15% korting op de open opleidingen.

Contact

Meer weten? Neem gerust contact op met het bureau van de Academie voor Cultuurmanagement en vraag naar de mogelijkheden.
Marjolein de Boer, programmaleider (06-26 05 84 04)
Cathelijne Feenstra, communicatie (06-47 43 29 18)
www.academievoorcultuurmanagement.nl
office@academievoorcultuurmanagement.nl