VGZ: help uw medewerkers ook in 2018 gezond te leven

De verantwoordelijkheid om gezond te leven ligt natuurlijk bij uw medewerkers zelf. U als werkgever kunt hen hierbij helpen. Graag ondersteunen wij u door het platform Gezond Leven van Zorgverzekeraar VGZ aan te bieden.

Wat is het platform Gezond Leven?

Het platform Gezond Leven bestaat uit 6 thema’s rondom gezondheid: Dagelijks leven, Gezonde geest, Gezond lichaam, Prettig leven, Samen met anderen en Zingeving. Elk thema bevat online tips, testen en hulpmiddelen die uw werknemer snel inzicht geeft in de gezondheid en helpen de gezondheid te verbeteren.

Online te gebruiken
Men kan online gebruikmaken van het platform Gezond Leven. Altijd en overal, waar en wanneer men wil. Op de laptop, desktop, mobiel of tablet. Ook als uw werknemer nog niet bij VGZ verzekerd is

Volledig anoniem
Het gebruik van het platform is anoniem. Ook resultaten van testen zijn volledig anoniem. Alleen uw werknemer krijgt inzicht in zijn/haar eigen gezondheid.

Altijd gratis
Uw werknemer kan altijd gratis gebruik maken van de tips, testen en hulpmiddelen die het platform Gezond Leven biedt. Voor sommige tips, testen en hulpmiddelen moet men zich wel eenmalig registreren. Hiervoor is een inlogcode vereist. Voor leden van Cultuurconnectie is de inlogcode via het ledennet van Cultuurconnectie te verkrijgen. Volg daarvoor deze link.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het platform Gezond Leven? Kijk dan op de webpagina Gezond Leven van VGZ. Hier treft u tevens de communicatiemiddelen aan om het platform Gezond Leven onder de aandacht te brengen van uw medewerkers.