Abecon: alles-in-één oplossingen voor culturele instellingen

Abecon OneCourse is een moderne alles-in-één oplossing voor instellingen voor kunst- en cultuureducatie. Aan de basis staat het Microsoft platform: de wereldwijd gebruikte standaardsoftware voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Abecon vult deze oplossing aan met een breed palet aan standaardfuncties voor de culturele sector met o.a. een cursisten-, projecten- en financiële administratie. Het resultaat is een integrale IT-omgeving waarin u al uw activiteiten en projecten snel en soepel kunt plannen, administreren én monitoren.

Abecon

Unieke samenwerking

Onecourse is tot stand gekomen door een unieke samenwerking van een groot aantal Centra voor de Kunsten welke zijn verenigd in de gebruikersgroep van Abecon Onecourse. Uitgangspunt van deze samenwerking is dat alle Centra voor de Kunsten up-to-date blijven, jaarlijks profiteren van nieuwe softwareontwikkelingen en, misschien wel het allerbelangrijkste, leren van elkaar! Om dit mogelijk te maken heeft Abecon er samen met de gebruikersgroep voor gezorgd dat er géén maatwerk oplossingen meer, per klant, in de Abecon Course versies zitten. Hierdoor wordt het upgraden naar de laatste versies van de software erg eenvoudig. Daarnaast is de applicatie nog betrouwbaarder en zijn er géén hoge kosten bij het upgraden.

“Het fungeren als brede ontmoetingsplaats en samenwerkingspartner voor kunstvormen vraagt professionaliteit en flexibiliteit. Met Abecon Course CKV kunnen we het ondernemerschap dat Nieuwe Veste al kenmerkte kracht bijzetten. En door de recente collectieve upgrade kunnen we nog sneller en gemakkelijker op nieuwe ontwikkelingen inspelen en tevens besparen op de onderhoudskosten.”

Rolf van Dongen, manager bedrijfsvoering bij Nieuwe Veste

Lees meer

Voordelen

Omdat de gehele branche gebruik kan maken van de Abecon Onecourse oplossing kunnen de investeringen in de software worden toegespitst op kwaliteitsverbetering en innovatie in plaats van onderhoud. Eén gezamenlij-ke softwareoplossing biedt de mogelijkheid op meer uniforme processen en kunnen trainingen gezamenlijk gevolgd worden en bij ziekte of verzuim kan er eenvoudiger personeel uitgewisseld worden. Door deze krachtenbun¬deling kan er veel meer rendement uit de IT gehaald worden en kunnen de instellingen het cultureel ondernemerschap nog slagvaardiger vormgeven.

Wilt u meer weten over onze oplossing? Neem dan contact op met Wesley Verster via 06-28240788 of via wverster@abecon.nl

Voor meer informatie: