BHV.NL: bedrijfsveiligheid en jouw organisatie

Hoe is de bedrijfsveiligheid binnen jouw organisatie geregeld?

BHV.nl

Sta jij wel eens stil bij de veiligheid binnen jouw organisatie en zijn jullie voldoende voorbereid op onverhoopte calamiteiten? Bezoekers en medewerkers vertrouwen erop dat zij bij jou in een veilige omgeving zijn. Dat vraagt om het goed organiseren van veiligheid binnen jouw gebouw(en). Draag zorg voor preventieve maatregelen en voorkom erger.


Is BHV verplicht?
Verschillende wet- en regelgevingen verplichten jou om je medewerkers en bezoekers te beschermen. Bedrijfshulpverlening is vastgelegd in de Arbowet. Jij, jouw medewerkers en bezoekers zijn de belangrijkste factoren voor een succesvolle bedrijfsvoering. De Arbowet staat vol met oplossingen voor de belangrijkste arbeidsrisico's. Oplossingen die het werken bij en bezoeken van jouw locatie veiliger maken. Eén van de opgenomen eisen is het organiseren van de bedrijfshulpverlening en het beschikken over voldoende gekwalificeerde bedrijfshulpverleners (BHV’ers). BHV.NL helpt je om noodzakelijke maatregelen te treffen en ontzorgt je met het vastleggen van de juiste calamiteitenprocedures en het beoefenen hiervan. Sinds 2014 heeft BHV.NL een succesvolle samenwerking met de Cultuurconnectie voor het organiseren van de veiligheid binnen organisaties en calamiteitenprocedures. Onlangs is deze overeenkomst verlengd voor onbepaalde tijd.

Waarom BHV.NL?
BHV.NL is allround aanbieder op het gebied van bedrijfsveiligheid. Met een compleet kwalitatief hoogstaand aanbod van advies en opleiding werken de professionals van BHV.NL door heel Nederland. BHV.NL heeft ruime ervaring met organisaties die publieke ruimtes en meerdere vestigingen hebben. Als lid van de Cultuurconnectie profiteer je van een aantrekkelijke prijsstelling met speciale kortingen.

Samenwerken loont!
We zien veel samenwerkingen binnen de Federatie Cultuur (samenwerkende brancheverenigingen). Een bibliotheek, een culturele instelling, met een theater of filmhuis samen in een gebouw. Of een fusie tussen een lid van de VNPF met een NAPK lid die gezamenlijke ruimtes of installaties in een gebouw delen. Voor de bedrijfsnoodorganisatie zul je dan zaken met elkaar moeten afspreken en samenwerken. Je zit tenslotte onder hetzelfde dak en hebt nou eenmaal bedrijfsmatig met elkaar te maken. Maar ook wanneer meerdere culturele instelling op een plein of dicht bij elkaar in een stad zitten kan het zinvol zijn om samen te werken.

Wanneer je gezamenlijk een training inkoopt levert dat ook nog eens een behoorlijk prijsvoordeel op. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je bhv’ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Neem hiervoor contact op met Manja van Marwijk van BHV.NL: 06-20749978 of m.vanmarwijk@bhv.nl.

Incompany cursussen
Een cursus op jouw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. Jij zorgt voor de locatie, BHV.NL voor de rest. Bespaar op reistijd en kosten door gezamenlijk een cursus te volgen en laat BHV.NL de inhoud van de cursus exact afstemmen op de aanwezige risico’s in jouw organisatie.

Open cursussen
Medewerkers kunnen ook individueel deelnemen. Op elk moment van het jaar. BHV.NL geeft verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Inschrijven is eenvoudig en snel geregeld via BHV.NL.

Adviesdiensten
Zoek je hulp bij het opstellen van een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E), noodplannen of vluchtwegtekeningen? BHV.NL heeft veiligheidskundigen die je hiermee kunnen helpen.

Ledenvoordeel
Wil je gebruik maken van de kortingsregeling voor Cultuurconnectie-leden, vink tijdens het inschrijven aan dat je gebruik maakt van een prijsafspraak en vermeld dat je lid bent van de Cultuurconnectie. BHV.NL verwerkt de korting op de factuur.

Contact
Voor vragen over het opleiden van bedrijfshulpverleners kun je contact opnemen met ons customer contact center, bereikbaar op 024-3730977. Wil je een keer vrijblijvend in gesprek over hoe we de bedrijfsveiligheid binnen jouw (of meerdere) organisatie(s) kunnen inrichten of verbeteren? Neem dan contact op met Manja van Marwijk van BHV.NL: 06-20749978 of m.vanmarwijk@bhv.nl of kijk verder op www.bhv.nl/cultuurconnectie.

Voor meer informatie: