Cultuurconnectie Risk neemt werk uit handen

Zijn de brandblussers laatst nog gecontroleerd, voldoen de sloten op de deur aan de eisen van de verzekeraar en hoe zat dat ook al weer met die veranderingen in de WGA flex. Deze zaken hebben vaak niet de hoogste prioriteit. Tegelijkertijd is het belangrijk dat het wel in orde is. Hoe fijn is het dan om dat uit handen te geven aan een partij die daarin gespecialiseerd is en bovendien speciaal opgericht is voor leden van Cultuurconnectie.

Werkwijze
De adviseurs van Cultuurconnectie Risk hebben een methode ontwikkeld waarmee in één oogopslag duidelijk wordt wat binnen de instelling de grootste risico’s zijn. Deze Risicoscan is zeer waardevol want, alleen als duidelijk is wat de risico’s zijn, is het mogelijk de preventiemaatregelingen erop af te stemmen of de juiste verzekeringen af te sluiten. Ook het controleren van de clausules van verzekeraars is een onderdeel van de Risicoscan. De Risicoscan kost € 500,- maar is voor leden van Cultuurconnectie gratis!

Besparen
Via Cultuurconnectie Risk krijgt u korting op diverse producten en verzekeringen. U kunt dan denken aan korting op brandblussers maar ook aan verzekeringen zoals zorg, verzuim, schadeverzekeringen of bestuurdersaansprakelijkheid.

Ontzorgen
De adviseurs van Cultuurconnectie Risk volgen voor u de ontwikkelingen op gebied van verzuim en arbo en houden u op de hoogte van de zaken die van belang zijn. Zij controleren of uw pakket nog voldoet en komen jaarlijks langs om alles door te spreken. Heeft u onverhoopt schade? Dan pakken zij het op. Voor al deze zaken heeft u een vaste contactpersoon.

Contact
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de adviseurs van Cultuurconnectie Risk op telefoonnummer (050) 3175549 of mail naar risk@cultuurconnectie.nl