Cursad: nieuw in 2018

Cursad is enorm blij met alle instellingen die in 2017 voor Cursad kozen en geeft hen een warm welkom. Het jaarlijkse gebruikersoverleg in februari aanstaande biedt een mooie gelegenheid om nader kennis te maken. Een groeiend aantal gebruikers maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk. Het jaar 2018 staat in het teken van de ontsluiting van informatie. Daarom brengen we een paar functies onder de aandacht.

Cursad App

Met de Cursad App kunt u uw klanten en medewerkers voorzien van informatie, functies en reacties verwerken. Veel informatie is met deze App letterlijk onder handbereik.
Met enige fantasie kunt u bedenken welke mogelijkheden de komende weken beschikbaar komen voor: Ouders, Leerlingen, Docenten, Docenten ZZP, Coördinatoren, Facilitair Manager, Concierges, Scholen en Leerkrachten.

PlannerView-Links

De integrale planner heeft zijn nut inmiddels meer dan bewezen. Het is voor elke instelling gratis beschikbaar. Met het emailen van versleutelde PlannerView-links is een persoonlijke altijd-update planning in te zien.

Actie Triggers

We hebben het al even in ons systeem beschikbaar en denken dat dit een goede manier is om handelingen die herhaald en tekens op basis van dezelfde selectie verlopen automatisch af te handelen of te melden. We overzien een reeks van meldingen en herinneringen die de organisatie beter aansturen of van informatie voorzien.

Cursad Kleine Scholen Regeling

Voor instellingen kleiner dan 750 leerlingen zijn de volgende onderdelen gratis:

  • App.Cursad.nl communicatie suite voor docent roosteren, presenties, et cetera
  • 2e Cursad Cloud Seat (user)
  • € 10,- per uur korting op onze dienstverlening
  • 50% korting op gegevens conversie

Ledenvoordeel

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Cursad en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Uw contact persoon is:
Erik Peter Vermaat
erik@cursad.nl 
020-8943151 / 0654728728