Maak gebruik van de ArboNed Goed geregeld check

ArboNed

Werknemers die goed in hun vel zitten, leveren betere prestaties en geven uw organisatie meer vitaliteit. Met een actief arbobeleid werkt u aan de gezondheid en de vitaliteit van uw mensen, en zo voorkomt u verzuim. Dat betekent minder kosten én meer productiviteit. Hoe goed is alles eigenlijk geregeld in úw organisatie? De ArboNed Goed geregeld check geeft u dit inzicht.

Wat kunt u als werkgever doen?
Voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeid en gezondheid? Doe de ArboNed Goed geregeld check: www.goedgeregeldcheck.nl. Gratis, online en goed voor direct inzicht.
Op www.goedgeregeldcheck.nl krijgt u in 5 minuten inzicht in de risico’s die uw bedrijf loopt en wat u nog moet regelen als een werknemer ziek wordt. Deze Goed geregeld check vertelt direct hoe u kunt besparen op bedrijfskosten als gevolg van verzuim, en hoe u de productiviteit van uw mensen kunt verhogen. Een actief arbobeleid zorgt voor meer vitaliteit van uw organisatie en voor betere prestaties.

Een actief arbobeleid levert geld op 
Met de ArboNed Goed geregeld check krijgt u in 16 vragen direct antwoord op de vraag of u uw arbobeleid goed geregeld heeft. Belangrijk om te weten, want een actief arbobeleid levert geld op. Energieke en betrokken medewerkers hebben meer plezier, leveren betere prestaties en verzuimen minder vaak en korter. En dat ziet u terug in het bedrijfsresultaat: verzuimverlaging betekent direct lagere bedrijfskosten en dit scheelt al snel duizenden euro’s per jaar.

Maar er is meer winst te behalen. Aandacht voor de gezondheid en het welzijn van het personeel motiveert en is daarmee een belangrijke impuls voor de productiviteit, bijvoorbeeld met het ePMO van ArboNed. Dit online preventief medisch onderzoek brengt de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers in kaart. U krijgt inzicht in hoe zij hun werk beleven. Waar krijgen uw mensen energie van? Wat levert hen stress op? Het ePMO laat zien hoe gezond uw werknemers zijn én het geeft inzicht in de belangrijkste risico’s voor uitval. En uitval wilt u natuurlijk voorkomen!

ePMO: inzicht in vitaliteit

  • Direct inzicht
  • Rapportage binnen 5 dagen
  • Deskundig en betrouwbaar
  • € 25 per werknemer
  • Inzicht in de grootste risico's
  • Gezonde en fitte medewerkers, minder verzuim, lagere kosten
  • Privacy gewaarborgd

Nieuw: ArboNed vrij
Bij ArboNed kiest u zelf hoe u verzuim wilt aanpakken. ArboNed begeleidt, verlaagt en voorkomt verzuim. Dat doet ArboNed met een deskundige aanpak vanuit een heldere visie. Onze diensten en services vindt u terug in verschillende abonnementen. Onlangs hebben we een nieuwe abonnementsvorm toegevoegd aan ons dienstenpakket: ArboNed Vrij. Ideaal voor organisaties die direct kosten willen besparen door meer eigen risico te nemen. U betaalt alleen wat u echt nodig heeft en afneemt bij ArboNed. Op www.bespaar1procent.nl leest u meer over onze abonnementen. Op elk abonnement is de branchekorting van toepassing.

Wilt u meer weten? 
Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen, neemt u dan contact op met Jan Rozendal, jan.rozendal@arboned.nl of 06 537 876 90, en hij helpt u graag verder. .