Ricoh Imagine. Change.

Ricoh

Wij bewegen steeds vooruit met nieuwe ideeën en nieuwe manieren om levens te verbeteren. Verandering wordt gestimuleerd door de verbeelding. Dat is waar het merk Ricoh voor staat. Deze twee woorden beschrijven de manier waarop wij samenwerken, hoe we waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten en hoe we inspelen op de markt. Het is de essentie van de merkervaring van Ricoh, meer dan gewoon een tagline!

Sinds kort zijn wij als Ricoh preferred supplier voor de leden van Cultuurconnectie. Tijdens onze introductie hebben wij aangegeven dat wij de leden daar waar mogelijk een besparing van minimaal 10% op de huidige printkosten kunnen bieden. Graag zetten wij een paar feiten en cijfers op een rij:

  • 165 leden zijn benaderd door ons;
  • 43 telefonische consulten ingepland;
  • 2 leden overgestapt naar Ricoh met een gemiddelde besparing van 20%.

Om de leden nog meer voordeel te bieden hebben wij een mooie nazomeractie in het leven geroepen waardoor het voor leden nog aantrekkelijker wordt om de overstap te maken naar Ricoh. Bij het afsluiten van een nieuwe overeenkomst mag u 3 maanden voorafgaand aan de ingangsdatum gratis gebruik maken van de Ricoh afdrukapparatuur*.

Wilt u meer weten van dit interessante aanbod, neem dan contact op met onze Cultuurconnectie specialist Rob Stevens.
Mail: rob.stevens@ricoh.nl 
Tel: 06-248 273 62

*gratis, wil zeggen dat het vaste bedrag dat is afgesproken in de overeenkomst niet wordt gefactureerd, evt. meerafdrukken vallen hier buiten.