S&D Interactive Media: online marketing en Google Grants

Voor ANBI of SBBI gecertificeerde charitatieve instellingen zijn er, dankzij Google Grants, grote mogelijkheden op het gebied van online marketing. Google geeft $10.000,- budget per maand aan non-profit organisaties om in te zetten op Google. S&D Interactive Media is een online marketing bureau gespecialiseerd in Google Grants, Google AdWords, Social Media en organische zoekresultaten. Zij helpen je graag bij de aanvraag en het optimaal inzetten van Google Grants en andere online marketing kanalen.

Google Grants

Aan Google Grants zijn in Nederland voorwaarden en regels verbonden. Wij kijken graag met je mee of je aan deze voorwaarde voldoet en verzorgen de aanvraag bij zowel TechSoup (noodzakelijk) als Google. Daarnaast is het normaalgesproken een stevige uitdaging om het volledige Grants budget optimaal te spenderen. Met een maximum op het bod per advertentie én dat de advertentie geen voorrang krijgt op ‘gewone’ adverteerders, blijkt het in de praktijk moeilijk om op belangrijke zoektermen gevonden te worden. S&D Interactive Media zorgt daarvoor. S&D Interactive Media heeft jarenlange ervaring met het draaien van Grants accounts voor meerdere musea, goede doelen en andere non-profit organisaties.

S&D Interactive Media biedt leden van Cultuurconnectie een korting op het uitbesteden van hun online marketing activiteiten:

  • Google Grants setup: € 500,00 i.p.v €750,00
  • Google Grants optimalisatie: € 300,00 per maand i.p.v. € 425,00 per maand

Overige diensten van S&D Interactive Media: minimaal 10% korting op de management fee.

Ledenvoordeel

Contactgegevens

S&D Interactive Media
Kleine Houtweg 109, 2012 CE  Haarlem
Postbus 5347, 2000CH  Haarlem
(route en parkeren)

Ruud Oostdam
Accountmanager / Relatiebeheer
r.oostdam@sdim.nl  
+31 (0)23 7114401
+31 (0)6 15699573