SEO-advies: praktische scan van uw website met concrete verbetertips

Tuesday

Optimaliseer uw website samen met Tuesday Multimedia
Vraagt u zichzelf wel eens af of uw website nog optimaal presteert en vindbaar is?
Een goede en vaak terechte vraag. Tuesday Multimedia biedt speciaal voor partners van Cultuurconnectie een quickscan van uw website of webshop aan. De resultaten van de scan ontvangt u in een rapport met analyses en praktische tips voor verbeterde prestatie en SEO vindbaarheid. De kosten bedragen eenmalig € 295 exclusief BTW.

Verbeter uw zichtbaarheid in Google zoekresultaten
Het internet staat allerminst stil, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Met name veranderingen op het gebied van zoekmachines (SEO) zijn van belang voor uw vindbaarheid op het web. Niet alleen de inhoud van een site maar o.a. ook de onderliggende techniek zijn belangrijke aspecten die gevolg hebben voor uw resultaten binnen Google. Sommige aanpassingen kunt u eenvoudig zelf maar technische aspecten vragen soms meer expertise. Daarom volgt Tuesday Multimedia al deze veranderingen nauwlettend en selecteert de belangrijkste ervan voor haar opdrachtgevers.

Webscan voor Cultuurconnectie-partners
Leden van Cultuurconnectie kunnen nu tot 1 november gebruik maken van dit aanbod. Speciaal voor hen biedt Tuesday een performance-scan aan. Na deze scan ontvangt u praktische tips waarmee u meteen zelf aan de slag kunt plus technische tips die uw ontwerper of webbureau kan doorvoeren. Uw website wordt hierdoor beter zichtbaar in de zoekresultaten, scoort beter in leesbaarheid en wordt daardoor gebruiksvriendelijker. Desgewenst maakt Tuesday een opgave voor een volledige vernieuwing van uw website en online marketing waardoor deze weer up-to-date zijn. Een webshop of ticketing in uw website behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u een scan van uw website laten maken en bent u benieuwd naar uw website optimalisatie? Neem dan contact op met Toine Ooms van Tuesday via 073-624 0050 of mail naar: info@tuesday.nl.

NB: speciaal voor leden van Cultuurconnectie: nu € 10,00 per .nl domeinregistratie /jaar (exclusief BTW) Neem contact op voor verhuizing van meerdere domeinregistraties.