Zilveren Kruis: dáárom een collectieve zorgverzekering

Gezond ondernemen begint met een collectief zorgcontract. Binnenkort barst het zorgcircus weer los en deze periode is bij uitstek geschikt om uw medewerkers te wijzen op de voordelen van de collectieve zorgverzekering. We zetten de voordelen voor u én uw werknemers nog even op een rij.

Houd uw bedrijf gezond en vitaal

Gezonde werknemers zijn de basis van een gezonde onderneming. De collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis kan u daarbij helpen. U biedt uw werknemers premievoordeel en ú krijgt direct toegang tot resultaatgerichte gezondheidsoplossingen met een gezonde korting. Iedere werkgever met een collectief zorgcontract van Zilveren Kruis heeft toegang tot 15 gezondheidsoplossingen om uw medewerkers fit en vitaal te houden. Direct inzetbaar. Zo kunt u vandaag nog starten met gezond werken. U moet hierbij denken aan bewegingsprogramma’s, sportlessen en workshops over gezond eten en slapen.

Wel verzekerd maar niet collectief?

Dan loopt uw werknemer een aanzienlijke korting mis. De maandpremie van de zorgverzekering is voor veel werknemers een flinke uitgave en drukt soms behoorlijk op de maandelijkse lasten. Door deelname aan de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis profiteren uw werknemers van 10% korting op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. De korting geldt trouwens voor het hele gezin.

Natuurlijk helpen we

Als het even bij een werknemer tegen zit. Zo kunnen Zilveren Kruis en Concordia de Keizer u op allerlei manieren ondersteunen bijvoorbeeld met verzuimpreventie en hulp bij re-integratie. Ook helpen we u bij het promoten van de zorgverzekering onder uw medewerkers.

Meer weten?

Ga naar www.zk.nl/collectiviteitszoeker en voer Cultuurconnectie in. Op deze site kunt de actuele vergoedingen en premies inzien. Voor vragen over de collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis kunt u contact opnemen met René de Kok.

Voor meer informatie: