COVID-19 pandemie

Informatie over de crisis rondom het coronavirus

Via deze microsite houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen binnen de branche kunst- en cultuureducatie. 

ATTENTIE

Per 15 januari 2021 zijn locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals kunstencentra, muziek- en dansscholen, broedplaatsen en repetitieruimten zijn weer open voor beoefening. Er is geen publiek toegestaan en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor volwassenen is gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht. Bekijk de informatiepagina van de Rijksoverheid voor meer gedetailleerde informatie.

Cultuurconnectie adviseert als branchevereniging haar leden om de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen, te volgen. Daarnaast ontwikkelde de branche een eigen Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie met aanvullende branchespecifieke richtlijnen. Cultuurconnectie houdt u via deze informatiepagina, via nieuwsflitsen en via Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze branche.

Branchespecifiek

Hoe kunt u als werkgever binnen de sector kunst- en cultuureducatie op een gezonde en veilige ... Lees meer

Cultuurconnectie werkt door!

Informatie over maatregelen van het bureau tijdens de coronacrisis
Cultuurconnectie zet zich volop in om haar leden en de branche te informeren over de ... Lees meer

Algemeen

Informatie RIVM en Rijksoverheid
Via de website van het RIVM wordt de dagelijkse stand van zaken gepubliceerd en hoe ... Lees meer