Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

Ledenvergaderingen

Twee keer per jaar organiseert Cultuurconnectie voor haar leden een congres. Deze congressen bestaan uit een Algemene Ledenvergadering en een inhoudelijk gedeelte. De bijeenkomsten worden georganiseerd voor besluitvorming, inspiratie, motivatie en om elkaar (beter) te leren kennen.

Tweedaags voorjaarscongres

Ieder jaar in de maand april organiseert Cultuurconnectie het tweedaagse voorjaarscongres met op de eerste dag de Algemene Ledenvergadering, een borrel en een diner. De tweede dag volgt met een thema, waarbij sprekers worden uitgenodigd om hier dieper op in te gaan. Ieder voorjaarscongres heeft zijn eigen specifieke thema en is niet alleen voor leden toegankelijk, maar ook (tegen betaling) voor overige geïnteresseerden.

Eendaags najaarscongres

Op het eendaagse congres in het najaar sluit een gastspreker traditiegetrouw de Algemene Ledenvergadering af, waarna de dag wordt afgesloten met een borrel en een diner. Zowel in het voorjaar als in het najaar gaat een CAO-ledenraadpleging en een bijeenkomst voor Volksuniversiteiten aan de Algemene Ledenvergadering vooraf.

Aankomende ledenvergaderingen en congressen

  • nadere informatie volgt.

Recente congressen

N.B. een volledig overzicht van voorgaande congressen is voor leden van Cultuurconnectie te raadplegen via het besloten Ledennet.

meer