Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

BHV.NL

Sinds 1994 staat één vraag bij ons centraal: Hoe kunt ú veiligheid beter organiseren? Die vraag vertalen wij naar cursussen, adviezen en begeleiding. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door de ambitie van onze relaties. Voor het compleet organiseren van de bedrijfsveiligheid tot een cursus BHV kunt u bij ons terecht. Met andere woorden; Hoe veilig wilt u het hebben?

BHV.nl

Is BHV verplicht?

Verschillende wet- en regelgevingen verplichten u om uw medewerkers en bezoekers te beschermen. Bedrijfshulpverlening is vastgelegd in de Arbo-wet. Uw medewerkers, uw bezoekers en uzelf zijn de belangrijkste factoren voor een succesvolle bedrijfsvoering. De Arbo-wet staat vol met oplossingen voor de belangrijkste arbeidsrisico's. Oplossingen die het werken bij en bezoeken van uw locatie veiliger maken. Eén van de opgenomen eisen is het organiseren van de bedrijfshulpverlening en het beschikken over voldoende gekwalificeerde bedrijfshulpverleners (BHV’ers). Op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en ontruiming treft u de noodzakelijke maatregelen. BHV.NL is thuis in deze materie en helpt u graag met het duidelijk krijgen van de juiste calamiteitenprocedures.

Ledenvoordeel

Incompany cursussen - kortingen tot 25%
Een cursus op uw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. U zorgt voor de locatie, BHV.NL voor de rest. U bespaart door het lagere tarief én u bespaart op reistijd en -kosten. Grootste voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de bij u aanwezige risico’s.

Open cursussen - kortingen tot 30%
Individueel deelnemen van medewerkers kan ook. Op elk moment van het jaar. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Inschrijven is eenvoudig en snel geregeld via www.BHV.nl. De speciale klantcode voor Cultuurconnectie-leden luidt: 17VER13. Wanneer u deze bij uw inschrijving gebruikt, wordt de korting direct verwerkt.

Adviesdiensten - kortingen tot 10%
Wilt u hulp bij het opstellen van uw Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E), Noodplannen of Vluchtwegtekeningen? De veiligheidsdeskundigen van BHV.NL staan ook hierbij voor u klaar.

Social media:

Facebook: www.facebook.com/bedrijfsveiligheid
LinkedIn: Groep BHV.NL: https://www.linkedin.com/grp/home?gid=3095990
Twitter: @bhv_nl

Contactgegevens

Joëlle ten Haaf – Driessen
Commerciële binnendienst/incompany
J.Driessen@bhv.nl
Tel.: 024-844 65 64

Documenten

meer