Cultuurconnectie Risk

Powered by Concordia de Keizer

Cultuurconnectie Risk is een service van Cultuurconnectie waarvan de aangesloten instellingen kosteloos gebruik kunnen maken. De adviseurs van Cultuurconnectie Risk adviseren over het voorkomen en beperken van risico’s. Dat kan zijn op het gebied van brand- en inbraakpreventie, Bedrijfshulpverlening en RI&E tot het verzekeren van risico’s die een te grote bedreiging vormen voor het voortbestaan van de instelling.

Cultuurconnectie Risk

Om een goed beeld te krijgen van de kansen en bedreigingen binnen uw organisatie hebben wij de Risicoscan ontwikkeld. Deze uitgebreide scan is gratis, speciaal voor leden van Cultuurconnectie.

Cultuurconnectie Risk heeft verder het aanbod aan producten en verzekeringen afgestemd op de specifieke kenmerken van de branche Cultuur. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciaal arrangement voor het verzekeren van het Cyberrisico en bieden wij in combinatie daarmee een goede en voordelige bescherming tegen bestuurdersaansprakelijkheid.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer is preferred supplier en partner van Cultuurconnectie onder het label ‘Cultuurconnectie Risk’. Zij adviseren onze leden over het voorkomen en beperken van risico’s. Dat kan zijn op het gebied van schadepreventie en inzetbaarheid van werknemers, tot het verzekeren van (aansprakelijkheids)risico’s die een bedreiging vormen voor de continuïteit van je organisatie. Daarnaast biedt de samenwerking collectiviteitskortingen op diverse verzekeringen en dienstverlening van Concordia de Keizer.

Concordia de Keizer volgt daarmee VSP Risk op als partner binnen Cultuurconnectie Risk. Cultuurconnectie Risk heeft inmiddels jarenlange ervaring binnen de kunsteducatiebranche. Die kennis wordt gebruikt om leden optimaal te kunnen adviseren. 

Meer weten?

Kijk voor aanvullende informatie op de speciale pagina van Concordia de Keizer via deze link.

Wilt u in contact komen met uw adviseur Monica van de Wal - van Leeuwen, bel dan naar 06-43860002 of mail naar monica.van.de.wal@concordiadekeizer.nl. Ook voor vragen rondom uw nog via VSP Risk/Supergarant lopende verzekeringen.