Ga direct naar inhoud
Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

Cultuurconnectie Risk

Cultuurconnectie Risk is een service van Cultuurconnectie waarvan de aangesloten instellingen kosteloos gebruik kunnen maken. De adviseurs van Cultuurconnectie Risk adviseren over het voorkomen en beperken van risico’s. Dat kan zijn op het gebied van brand- en inbraakpreventie, Bedrijfshulpverlening en RI&E tot het verzekeren van risico’s die een te grote bedreiging vormen voor het voortbestaan van de instelling.

Cultuurconnectie Risk

Om een goed beeld te krijgen van uw kansen en bedreigingen hebben wij de Risicoscan ontwikkeld. Deze uitgebreide scan kost € 500,- maar is gratis voor de aangesloten instellingen.

Cultuurconnectie Risk heeft het aanbod aan producten en verzekeringen afgestemd op de kenmerken van de branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een speciale regeling voor het verzekeren van instrumenten, bieden wij goede bescherming tegen bestuurdersaansprakelijkheid en kunnen we leraren die verder gaan als freelancers een basispakket bieden waardoor ze geen onnodige risico’s lopen. Daarnaast werkt Cultuurconnectie Risk samen met de online salarisverwerker, loket.nl. Door deze koppelingen wordt u veel administratie uit handen genomen.

 

Cultuurconnectie Risk heeft inmiddels jarenlange ervaring binnen de kunsteducatiebranche. Die kennis gebruiken wij om u optimaal te kunnen adviseren. Wilt u in contact komen met uw adviseur van Cultuurconnectie Risk bel dan naar (050) 3175543 of mail naar risk@cultuurconnectie.nl

meer