Drevast Bouw en Waarderingen

Kan uw OZB belastingaanslag omlaag?
Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw OZB belasting en doet dit voor leden van de Cultuurconnectie op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen.

Hoe werkt het?

  1. Stuur uw OZB aanslag aan Drevast en
  2. machtig ons om namens u bezwaar te maken.
  3. Drevast onderzoekt of uw aanslag te hoog is,
  4. voert namens u de bezwaarprocedure
  5. en houdt u op de hoogte

Wat kost het?

Als het gelukt is de aanslag te verminderen betaalt de gemeente u het te veel betaalde bedrag aan belasting terug. U ontvangt u een factuur van Drevast voor 30% excl. btw van de gerealiseerde vermindering en als het niet gelukt is betaalt u niets.

Meer over Drevast

Drevast is een adviesbureau voor bouw en huisvesting en dé expert als het gaat om de bijzondere gebouwen die kenmerkend zijn voor de culturele sector. In de afgelopen 16 jaar hebben zij bijvoorbeeld ruim 300 kunstencentra, musea en bibliotheken geadviseerd, altijd met oog voor het individuele karakter van het vastgoed én een constructieve relatie met de gemeente.

Ervaringen van de leden

Leo Hegge, directeur- bestuurder Cultuurhuis De Klinker:
“De Klinker is maar wat blij Drevast te hebben ingeschakeld bij het geschil met de gemeente over de WOZ-waarde 2016 en 2017. Dankzij de inzet van Drevast, zijn de aanslagen over de jaren 2016 en 2017 fors verlaagd waardoor we extra leuke culturele activiteiten hebben kunnen organiseren want daar gaat het tenslotte om.”

Bonne Westdorp, directeur Idea RegioCultuurCentrum:
“Professionele adviseurs die snel en adequaat onze organisatie hebben ondersteund bij WOZ discussies en vraagstukken met betrekking tot onroerend goed." 

Wat kan Drevast nog meer voor u doen?

Bouwadvies: Drevast kan u adviseren bij al uw bouwprojecten door het opstellen van een programma van eisen en het beoordelen van schetsen, ontwerpen van architecten, bouwbestekken en aanbestedingen. Daarnaast zijn zij beschikbaar voor directievoering en bouwtoezicht zodat uw project van A tot Z soepel verloopt, met duidelijke afspraken en redelijke prijzen.

Vastgoedwaarderingen: Drevast geeft waarderingsadviezen en stelt taxatierapporten op voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het vaststellen van een kostprijsdekkende huur, de markthuurwaarde, de herbouwwaarde of de waarde voor balans, jaarrekening of overdrachtsbelasting.

Huisvestingsadviezen: een goed huisvestingsadvies begint met een doordacht programma van eisen. Aan de hand hiervan brengt Drevast de opties in kaart om ze vervolgens met kennis van zaken voor u te vergelijken. Daarbij zorgen zij er voor dat u op de juiste plek zit voor de juiste prijs: ze onderhandelen contracten optimaal voor u uit.

Drevast

Contact

Heeft u vragen? Neem vooral contact met Jelte van Dijk via telefoon: 030 6977010, e-mail: info@drevast.nl, post: Drevast Bouw en Waarderingen, postbus 851, 3700 AW Zeist of onze website: www.drevast.nl.