Exact

Dé boekhoudsoftware voor uw organisatie

Exact ondersteunt sinds 1984 de behoeften van ondernemers, MKB’ers, stichtingen en verenigingen. Van klein tot aan gevestigde, middelgrote organisaties met internationale activiteiten. Exact heeft een duidelijke focus op het ontwerpen van een geïntegreerde productsuite die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. 

Over Exact

In 1984 richtten zes studenten in Delft het bedrijf Exact op en hebben de eerste stappen gezet in de digitaliseringsslag van de bedrijfsboekhouding. Nu 35 jaar later is Exact marktleider in de financiële en bedrijfssoftware en heeft een specifiek aanbod voor stichtingen en verenigingen.

Meer dan 500.000 bedrijven vertrouwen op Exact software voor hun bedrijfscijfers. Exact zet kunstmatige intelligentie en 'machine learning' in om efficiency en effectiviteit van de bedrijfsadministratie steeds verder te verbeteren. Zo realiseren klanten onder meer 89% tijdsbesparing op de verwerking van banktransacties en 93% op factuurinvoer. Ontdek Exact en de kracht van A.I. Exact ondersteunt ambitieuze bedrijven en heeft jarenlange ervaring met passende oplossingen om je zakelijke cijfers te beheren. Wie met Exact werkt, houdt tijd over en heeft u hebt greep op al uw bedrijfsprocessen. Dit betekent, meer tijd voor nieuwe plannen, creativiteit en tijd overhouden voor het ondernemerschap.

Diensten en producten

De financiële software van Exact is het hart van elke onderneming. Samen met 1.400 specialisten helpt Exact meer dan een half miljoen bedrijven met hun zakelijke cijfers. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen ze succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering. Uitbreiden kan via het App Center waar u één van de 370+ zakelijke softwareprogramma’s eenvoudig kan koppelen aan uw software. Een groot aantal programma’s is in minder dan vijf minuten te koppelen. Geen ander softwarebedrijf levert koppelmogelijkheden op dit niveau. Boekhouden met Exact betekent:

 • real-time en zonder handen
 • verbinden van al uw software
 • het Exact boekhoudprogramma koppelt eenvoudig met uw bankrekeningen
 • elektronisch factureren met een professionele lay-out
 • organisatie specifieke producttrainingen
 • demo’s op locatie

Elke vereniging of stichting heeft zijn eigen achtergrond, actualiteiten en kernactiviteiten. De software van Exact biedt de basis van alle activiteiten binnen de organisatie en sluit aan bij uw organisatie. Vind uw passende oplossing en probeer 30 dagen gratis via: https://www.exact.com/nl/producten/boekhouden/verenigingen-stichtingen 

Abonnementen

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft Exact een drietal abonnementsvormen:

Kijk voor meer informatie op overzichtspagina van Exact.

Ledenvoordeel

 • 10% korting op boekhouden essentials, plus of professional voor een periode van de eerste 12 maanden.

Whitepaper: 9 tips voor een gezonde cashflow

Cashflow is de levensader van je bedrijf. Met het beschermen en verbeteren van je cashflow kun je investeren in groei. Onze gratis whitepaper biedt 9 praktische tips om je hierbij te helpen.

 • Ontdek hoe uw facturatie een krachtige cashflow tool kan worden
 • Ontdek waarom online samenwerken essentieel is
 • Zorg ervoor dat je up-to-date blijft
 • Leer hoe online software een significant verschil kan maken

Download Whitepaper: 9 tips voor een gezonde cashflow

Whitepaper: 10 redenen om uw facturatie te moderniseren

Als u een drukke ondernemer bent, staat de administratie waarschijnlijk niet aan de top van uw to-do lijst. Toch is uw boekhouding een belangrijk onderdeel. Uw facturatie bijvoorbeeld. Een gezonde cashflow hangt hier vanaf. En uw onderneming valt of staat bij een gezonde cashflow. De nieuwe Snelgids van Exact geeft 10 reden waarom uw facturatiesoftware gemoderniseerd zou moeten worden.

 • Maak duidelijke en nauwkeurige facturen
 • Factureer sneller, efficiënter en makkelijker
 • Krijg facturen sneller betaald en behoud een gezonde cashflow
 • Krijg meer inzicht in je onderneming

Download Whitepaper: 10 redenen om uw facturatie te moderniseren

Contact

Margot Lepoutre
Manager operations Exact
E-mail: margot.lepoutre@exact.com