Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

Ricoh

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast hun hoogwaardige hardware (multifunctionals en printers) bieden zij duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Hierdoor kunt u efficiënter, duurzamer en productiever werken. Ricoh beschikt over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Ricoh probeert samen met u op het juiste moment kritisch te zijn, samen het verschil te maken en te ontzorgen als het gaat om al uw documentstromingen.

Ricoh

Samenwerken met Ricoh brengt u een hoop voordelen. U profiteert namelijk van het beste van twee werelden: de knowhow van het wereldwijde (kennis)netwerk van Ricoh en de kunde en de flexibiliteit van uw contactpersoon. Met een enthousiast en servicegericht team ondersteunt het Ricoh Document Center bedrijven door de juiste apparatuur te leveren en documentintensieve processen te optimaliseren. Of het nu gaat om de plaatsing van een enkele printer of om de invoering van een geavanceerd management informatiesysteem; doel is efficiënter werker tegen minder kosten. Op hun website www.ricoh.nl kunt u meer informatie vinden over hun organisatie.

Met hulp van Ricoh...

  • dalen de kosten per afdruk.
  • is informatie op het juiste moment op de juiste plaats.
  • worden documenten eenvoudiger gedeeld door verschillende medewerkers.
  • worden bestaande documentprocessen vereenvoudigd.
  • worden bestaande workflows vereenvoudigd en verkort.

Ledenvoordeel

De leden van Cultuurconnectie ontvangen daar waar mogelijk een korting van minimaal 10% op de huidige lasten van de printkosten. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gekeken hoe de documentstromen zo optimaal mogelijk kunnen worden ingezet, zodat er niet alleen goedkoper, maar ook effectiever, efficiënter, productiever en duurzamer gewerkt kan worden.

Naast een forse besparing op de huidige printkosten profiteren de leden van een jaarlijkse korting van 6% op de geplaatste bestellingen (ex btw) bovenop de al scherp geprijsde artikelen van Officefood. Ruim 24.000 artikelen in één muisklik op www.officefood.nl.

Ricoh

Contactgegevens

Ricoh Document Center
Rob Stevens
Rob.stevens@ricoh.nl
055 – 5396990
06 – 248 273 62

meer