Ook de nieuwsbrief van Cultuurconnectie ontvangen? Schrijf je in!

Deel via social media

Vertrek Peter Grooten bij UCK

11 januari

Het Utrechts Centrum voor de kunsten neemt per 1 februari 2018 afscheid van directeur-bestuurder Peter Grooten. De afgelopen 10 jaar heeft de organisatie onder zijn leiding een grondige reorganisatie ondergaan en zich verder ontwikkeld tot een meer ondernemende culturele instelling. Een instelling met vernieuwd aanbod voor scholen en amateurs met bijbehorend bedrijfsmodel. Daarnaast is het UCK meer een cultureel platform geworden waarin het gebruik van het gebouw op het Domplein een belangrijke rol speelt.

Directeur Peter Grooten gaat op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het is nu een goed moment om het stokje over te dragen. Het UCK zal komende maanden geleid worden door een interim-directeur die samen met de medewerkers en stakeholders zorgdraagt voor de verdere positionering en ontwikkeling van de instelling. Tevens zal het profiel van de nieuwe directeur-bestuurder worden vastgesteld en een wervingstraject worden ingezet.

Kijk voor meer informatie op www.uck.nl of neem voor eventuele vragen met betrekking tot dit bericht contact op met Martine Dekker, management assistent: mdekker@uck.nl  / 030-2339902.

meer