BHV.NL

BHV.NL traint al ruim 27 jaar de BHV’ers van Nederland. Vol passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid. Zij weten wat er nodig is om snel en effectief te handelen. Dit leer je in de cursussen die ze aanbieden: door vooral te 'doen' binnen de context van je eigen organisatie. Je leert de risico’s te herkennen, maatregelen te nemen en snel en effectief te handelen.

BHV.nl

Is BHV verplicht? Wat zegt de wet?

BHV.NL krijgt regelmatig de vraag wat je op het gebied van bedrijfshulpverlening moet organiseren als werkgever. Goed getrainde bedrijfshulpverleners zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar óók onmisbaar in elke organisatie! Verschillende wet- en regelgevingen verplichten je om jouw medewerkers en bezoekers te beschermen. Bedrijfshulpverlening is vastgelegd in de Arbo-wet. Ontdek waaraan je als werkgever moet voldoen.

Ledenvoordeel

Incompany cursussen - kortingen tot 25%
Een cursus op jouw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. Jij zorgt voor de locatie, BHV.NL voor de rest. Je bespaart door het lagere tarief én je bespaart op reistijd en -kosten. Grootste voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de bij u aanwezige risico’s en indien gewenst aangevuld worden met workshops of een ontruimingsoefening.
Bekijk de incompany cursussen van BHV.NL

Open cursussen - kortingen tot 30%
Medewerkers kunnen ook individueel deelnemen. Op elk moment van het jaar. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Inschrijven is eenvoudig en snel geregeld via www.BHV.nl. De speciale klantcode voor Cultuurconnectie-leden is: 17VER13. Vermeld deze in het opmerkingenveld bij je online inschrijving en wij verwerken de korting.
Bekijk het cursusaanbod van BHV.NL

Adviesdiensten - kortingen tot 10%
Wil je hulp bij het opstellen van jouw Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E), Noodplannen of Vluchtwegtekeningen? Ook daarvoor kan je bij BHV.NL terecht. Een ervaren team van veiligheidsdeskundigen staan voor je klaar.
Bekijk de adviesdiensten van BHV.NL

Samenwerken loont!

Veiligheid en bedrijfshulpverlening zijn verantwoordelijkheden die je met elkaar deelt. Door gezamenlijk in training te gaan, raak je zo op elkaar ingespeeld dat je elkaar in noodsituaties feilloos weet te vinden. TIP: Maak gebruik van het ledenvoordeel! Wanneer je gezamenlijk een training inkoopt, levert dat ook nog eens een behoorlijk prijsvoordeel op. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met BHV.NL op voor meer informatie.

Over BHV.NL

BHV.NL staat voor 25 jaar expertise in bedrijfsveiligheid. Zo geven zij advies over de inrichting van je bedrijfsnoodorganisatie, helpen bij het maken van een RI&E en houden jouw bedrijfsnoodplannen actueel. BHV.NL werkt voortdurend aan innovaties om jouw organisatie nog veiliger te maken.

  • BHVassist: het systeem waarmee je kan alarmeren, rapporteren en registreren. BHVassist ondersteunt jouw bedrijfsnoodorganisatie, zorgt dat de juiste hulp snel ter plaatse is en geeft inzicht in de hulpverlening, de bezetting en de calamiteiten die plaatsvinden.
  • BHVescape: een rijdende escape room om kennis en vaardigheden te toetsen. Lukt het jullie om alle kamers te openen?
  • BHVcontinu: je kennis opfrissen waar en wanneer jij dat wil. Tijdsinvestering is ongeveer twee minuten per dag.
  • Digitaal blussen: oefenen op locaties waar niet of nauwelijks te oefenen valt maar ook in te zetten bij een scenario- of ontruimingsoefening.

Sinds juni 2018 heeft BHV.NL het aanbod verder uitgebreid met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Meer informatie vind je op www.veiligheidstrainingen.nl

Contactgegevens

Commerciële binnendienst/incompany
Emiel ter Beest: e.terbeest@bhv.nl; telefoonnummer: 024-8446582

Op de hoogte blijven?