BHV.NL

BHV.NL traint al ruim 30 jaar de BHV’ers van Nederland. Vol passie, persoonlijke betrokkenheid en deskundigheid. Zij weten wat er nodig is om snel en effectief te handelen. Dit leer je in de cursussen die ze aanbieden: door vooral te 'doen' binnen de context van je eigen organisatie. Je leert de risico’s te herkennen, maatregelen te nemen en snel en effectief te handelen.

BHV.nl

Is BHV verplicht? Wat zegt de wet?

BHV.NL krijgt regelmatig de vraag wat je op het gebied van bedrijfshulpverlening moet organiseren als werkgever. Goed getrainde bedrijfshulpverleners zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar óók onmisbaar in elke organisatie! Verschillende wet- en regelgevingen verplichten je om jouw medewerkers en bezoekers te beschermen. Bedrijfshulpverlening is vastgelegd in de Arbo-wet. Ontdek waaraan je als werkgever moet voldoen.

Ledenvoordeel

Incompany cursussen - kortingen tot 25%
Een cursus op jouw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. Jij zorgt voor de locatie, BHV.NL voor de rest. Je bespaart door het lagere tarief én je bespaart op reistijd en -kosten. Grootste voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de bij u aanwezige risico’s en indien gewenst aangevuld worden met workshops of een ontruimingsoefening.
Bekijk de incompany cursussen van BHV.NL

Open cursussen - kortingen tot 30%
Medewerkers kunnen ook individueel deelnemen. Op elk moment van het jaar. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Inschrijven is eenvoudig en snel geregeld via www.BHV.nl. De speciale klantcode voor Cultuurconnectie-leden is: 17VER13. Vermeld deze in het opmerkingenveld bij je online inschrijving en wij verwerken de korting.
Bekijk het cursusaanbod van BHV.NL

Adviesdiensten - kortingen tot 10%
Wil je hulp bij het opstellen van jouw Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E), Noodplannen of Vluchtwegtekeningen? Ook daarvoor kan je bij BHV.NL terecht. Een ervaren team van veiligheidsdeskundigen staan voor je klaar.
Bekijk de adviesdiensten van BHV.NL

De speciale tarieven voor leden van Cultuurconnectie kunt u downloaden via het ledennet.

Samenwerken loont!

Veiligheid en bedrijfshulpverlening zijn verantwoordelijkheden die je met elkaar deelt. Door gezamenlijk in training te gaan, raak je zo op elkaar ingespeeld dat je elkaar in noodsituaties feilloos weet te vinden. TIP: Maak gebruik van het ledenvoordeel! Wanneer je gezamenlijk een training inkoopt, levert dat ook nog eens een behoorlijk prijsvoordeel op. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met BHV.NL op voor meer informatie.

Over BHV.NL

BHV.NL traint al ruim 28 jaar, betrokken en kundig, de BHV’ers van Nederland. Zij weten wat er nodig is om snel, effectief en zelfverzekerd te kunnen handelen bij calamiteiten. Dit leert u in één van de vele cursussen die ze aanbieden: door vooral te oefenen binnen de context van uw eigen branche. U leert risico’s herkennen, maatregelen nemen en met zekerheid handelen.

Sinds juni 2018 heeft BHV.NL het aanbod in cursussen verder uitgebreid met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Een veilige omgeving is niet alleen belangrijk voor uw gasten, maar ook voor het personeel. Seksuele intimidatie, agressief gedrag, drank- en drugsmisbruik. Allemaal voorbeelden van grensoverschrijdend gedrag en dus onveilige situaties. Het is bijna niet te voorkomen, maar u kunt uw medewerkers wel voorbereiden hoe om te gaan met dergelijke situaties. Meer informatie daarover leest u op www.veiligheidstrainingen.nl

Contactgegevens

Commerciële binnendienst/incompany
Emiel ter Beest: e.terbeest@bhv.nl; telefoonnummer: 024-8446582

Op de hoogte blijven?