VGZ

Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Samen met u wil VGZ voorop lopen om gezonder leven voor uw medewerkers makkelijk te maken. Daarom bieden zij de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt. Zo werken we samen aan de gezondheid van uw medewerkers.

De druk op de zorg is hoog. Kan iedereen in de toekomst nog de zorg krijgen die nodig is? Coöperatie VGZ denkt van wel. Door de zorg te vernieuwen en door de gezondheid van ons allemaal te verbeteren, willen ze meer grip krijgen op gezondheid en zorg. VGZ werkt dagelijks aan innovaties. Van allerlei diensten en producten die gezond leven makkelijker maken, tot de nieuwste manieren om behandeld te worden. Slimme oplossingen waarmee niet alleen u en uw medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers, maar heel Nederland vooruit kan.

Collectieve zorgverzekering voor werkend Nederland

Ook voor dit jaar heeft Cultuurconnectie afspraken gemaakt met zorgverzekeraar VGZ over de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt. Uw medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers profiteren hierdoor weer van voordelen waar zij echt iets aan hebben. Daarnaast biedt VGZ u ook veel extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Het platform Gezond Leven staat bomvol met webinars, workshops, tips en apps. Bijvoorbeeld de digitale workshop 'Minder Piekeren' en de VGZ Mindfulness Coach app. Voor het stoppen met roken-programma uit de basisverzekering betaalt u bij VGZ geen eigen risico. Andere voordelen waar men bij VGZ Werkt van kan profiteren zijn:

(Ook als u zzp'er of vrijwilliger bent.)

Korting voor het hele gezin!

Naast ruime vergoedingen krijgen uw medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers bij VGZ collectiviteitskorting op de premie van de aanvullende- en tandartsverzekeringen van VGZ Werkt. Dat geldt ook voor de gezinsleden!

Via Cultuurconnectie is de collectiviteitskorting bij VGZ:

• 10% op de aanvullende verzekeringen
• 10% op de tandartsverzekeringen

De premie voor VGZ Basis Keuze komt uit op slechts € 132,95 per maand, via het collectief van Cultuurconnectie ontvangt u 10% korting op aanvullende verzekeringen. Voor een handzaam overzicht van de voordelen kunt u de premietabel downloaden. Hierin staan de bruto premiebedragen alsook de netto premiebedragen (incl. collectiviteitskorting voor leden Cultuurconnectie).

Wilt u binnen uw organisatie de collectieve zorgverzekering van VGZ onder de aandacht brengen? Download dan de digitale flyer om deze onder uw medewerkers te verspreiden óf download de poster om af te drukken en fysiek te verspreiden.

Overstappen

Komt uw medewerker gedurende het jaar in dienst dan kunnen zij mogelijk al gelijk overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Kijk hiervoor op de website van VGZ.

Als uw bestaande medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers willen profiteren van de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ Werkt dan melden zij zich uiterlijk 31 januari van het nieuwe jaar aan op www.vgz.nl/CULTUURCONNECTIE. Belangrijk is dat zij hun huidige zorgverzekering vóór 31 december van het huidige jaar opzeggen. Sluit een medewerker, zzp’er of vrijwilliger voor 31 december een zorgverzekering VGZ Werkt af, dan regelt VGZ de opzegging. Wel zo makkelijk.

Psychosociale arbeidsbelasting en sociale veiligheid

Samen met Cultuurconnectie werkt VGZ aan een gezonde organisatie met vitale medewerkers. Dit doen zij onder andere met het aanbieden de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt. Een onderdeel hiervan is het jaarlijks Vitaliteitsbudget dat Cultuurconnectie kan besteden aan het verbeteren van de vitaliteit van de medewerkers. Een van de vitaliteitsthema’s is psychosociale arbeidsbelasting, je veilig voelen op de werkvloer. Dit heeft zijn beslag gekregen in de pilot van Report App.

Meer informatie?

Bekijk alle voordelen op www.vgz.nl/CULTUURCONNECTIE

Contactgegevens

VGZ Zorgverzekering NV
Nieuwe Stationsstraat 12 | 6811 KS Arnhem
Postbus 5040 | 6802 EA | Arnhem
088-1313160

VGZ_Vanessa_Vermeij

Vanessa Vermeij
Accountmanager
Tel.: 06-14 00 47 65
E-mail: v.vermeij@vgz.nl