VGZ

Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Samen met u wil VGZ voorop lopen om gezonder leven voor uw medewerkers, zzp'ers en vrijwilligers makkelijk te maken. Daarom bieden zij twee verschillende zorgverzekeringen: VGZ Werkt en VGZbewuzt. Zo werken we samen aan de gezondheid van uw medewerkers, zzp'ers en vrijwilligers.

Waarom VGZ?

De zorg vernieuwen, het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen de beste zorg kan krijgen. Voor nu en in de toekomst. VGZ werkt dagelijks aan innovaties. Van allerlei diensten en producten die gezond leven makkelijker maken, tot de nieuwste manieren om behandeld te worden. Slimme oplossingen waar niet alleen u, uw medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers, maar heel Nederland mee vooruit kan.

Collectieve zorgverzekering voor werkend Nederland

Cultuurconnectie werkt samen met VGZ. Om zo de best passende zorgverzekering te bieden. Dit jaar met verhoogde korting op de aanvullende verzekering VGZ Werkt. Zorg is heel persoonlijk. Daarom kunnen uw medewerkers kiezen uit twee verschillende zorgverzekeringen: VGZ Werkt en VGZbewuzt. Regelen ze het liefste alles online? Dan is er VGZbewuzt. Nu ook met korting. Nog meer aandacht besteden aan een gezonde leefstijl? VGZ Werkt biedt veel collectieve extra’s.

De belangrijkste voordelen van VGZ Werkt op een rij:

  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mondzorg en orthodontie;
  • Een persoonlijk gezondheidsbudget voor cursussen en trainingen: het preventiebudget;
  • Programma’s speciaal voor uw medewerkers in onze drie leefstijlapps;
  • Korting op beweeg- en gezondheidsproducten, bijvoorbeeld een nieuwe fiets;
  • Persoonlijke begeleiding door een digitale coach;
  • Gemakkelijk declareren met de app of online met Mijn VGZ;
  • Gratis gebruik Gezond Leven.

Bekijk hier alle collectieve voordelen.
(ook voor zzp'ers en vrijwilligers)

Korting voor het hele gezin!

Naast ruime vergoedingen krijgen uw medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers bij VGZ collectiviteitskorting op de premie van de aanvullende- en tandartsverzekeringen van VGZ Werkt. Dat geldt ook voor de gezinsleden!

Via Cultuurconnectie is de collectiviteitskorting bij VGZ:

VGZ Werkt:

• 20% op de aanvullende verzekeringen
• 15 % op de tandartsverzekeringen

VGZbewuzt:

  • 10% korting op aanvullende verzekeringen.

De premie voor VGZ Basis Keuze komt uit op € 139,95 per maand, via het collectief van Cultuurconnectie ontvangt u tot 20% korting op aanvullende verzekeringen.

Wilt u binnen uw organisatie de collectieve zorgverzekering van VGZ onder de aandacht brengen? Voor een handzaam overzicht van de voordelen kunt u de premietabel en een digitale flyer downloaden. Ook hebben zij voor u een overstaphulp, intranet- en e-mailbericht voor u opgesteld. Alle documenten staan voor u klaar op het besloten ledennet.

Overstappen

Komt uw medewerker gedurende het jaar in dienst dan kunnen zij mogelijk al gelijk overstappen naar de collectieve zorgverzekering van VGZ. Kijk hiervoor op de website van VGZ.

Als uw bestaande medewerkers, zzp’ers en vrijwilligers willen profiteren van de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ Werkt of VGZbewuzt dan melden zij zich uiterlijk 31 januari van het nieuwe jaar aan op www.vgz.nl/CULTUURCONNECTIE. Belangrijk is dat zij hun huidige zorgverzekering vóór 31 december van het huidige jaar opzeggen. Sluit een medewerker, zzp’er of vrijwilliger voor 31 december een zorgverzekering VGZ Werkt of VGZbewuzt af, dan regelt VGZ de opzegging. Wel zo makkelijk.

Samenwerking: Report App

Samen met Cultuurconnectie werkt VGZ aan een gezonde organisatie met vitale medewerkers. Dit doen zij onder andere met het aanbieden de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt. Een onderdeel hiervan is het jaarlijks Vitaliteitsbudget dat Cultuurconnectie kan besteden aan het verbeteren van de vitaliteit van de medewerkers. Een van de vitaliteitsthema’s is psychosociale arbeidsbelasting, je veilig voelen op de werkvloer. Dit heeft zijn beslag gekregen in de pilot van Report App.

Meer informatie?

Bekijk alle voordelen op www.vgz.nl/CULTUURCONNECTIE.

Contactgegevens

VGZ Zorgverzekering NV
Nieuwe Stationsstraat 12 | 6811 KS Arnhem
Postbus 5040 | 6802 EA | Arnhem
088-1313160

VGZ_Vanessa_Vermeij

Vanessa Vermeij
Accountmanager
Tel.: 06-14 00 47 65
E-mail: v.vermeij@vgz.nl


U kunt aan de informatie op deze pagina geen rechten ontlenen. Op de website van VGZ vindt u de daadwerkelijke premiebedragen.