Sociale Veiligheid

Meldpunten ongewenst gedrag

Dagelijks is het in het nieuws: berichten over sociale veiligheid. Organisaties moeten hierop beleid voeren. Cultuurconnectie ondersteunt als brancheorganisatie haar leden met tools en andere handreikingen om dit makkelijker te maken.

Informatie over dit onderwerp, die exclusief bestemd is voor bij Cultuurconnectie aangesloten leden, is ondergebracht op het besloten Ledennet.

Report App

Report App

Omdat preventie uiterst uitdagend kan zijn, is Cultuurconnectie in het kader van sociale veiligheid een samenwerking aangegaan met het preventieplatform Report App. In deze samenwerking bieden wij verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan met sociale veiligheid, gewenst gedrag, preventie en een gespreks/meldpunt als er een incident is. Hiervoor heeft Cultuurconnectie een informatiepagina ingericht op het besloten Ledennet.
N.B. Voor medewerkers van lidorganisaties die (nog) geen account met toegangsrechten hebben voor het Ledennet en meer informatie willen over de Report App, kunnen contact opnemen met Cultuurconnectie.

De pilot van de Report App is mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van preferred supplier VGZ.