COVID-19 pandemie

Informatie over de crisis rondom het coronavirus

Bij het uitbreken van de coronacrisis in 2020 heeft Cultuurconnectie direct actie ondernomen en deze microsite ingericht met relevante informatie voor de branche kunst- en cultuureducatie.

ATTENTIE

Per 15 januari 2022 zijn locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals kunstencentra, muziek- en dansscholen, broedplaatsen en repetitieruimten zijn weer open voor beoefening. Vanaf 18 februari 2022 zijn verdere versoepelingen in werking getreden voor de culturele sector in de breedte. Bekijk de informatiepagina van de Rijksoverheid voor meer gedetailleerde informatie.

Cultuurconnectie adviseert als branchevereniging haar leden om de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen, te volgen. Daarnaast ontwikkelde de branche een eigen Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie met aanvullende branchespecifieke richtlijnen. Cultuurconnectie houdt u via deze informatiepagina, via nieuwsflitsen en via Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze branche.

N.B. Omdat de coronacrisis ons allemaal raakte, is de corona microsite ingericht op het publieke gedeelte van de website van Cultuurconnectie en dus ook voor niet-leden te raadplegen.

Branchespecifiek

Hoe kunt u als werkgever binnen de sector kunst- en cultuureducatie op een gezonde en veilige ... Lees meer

Cultuurconnectie werkt door!

Informatie over maatregelen van het bureau tijdens de coronacrisis
Cultuurconnectie zet zich volop in om haar leden en de branche te informeren over de ... Lees meer

Algemeen

Informatie RIVM en Rijksoverheid
Via de website van het RIVM wordt de dagelijkse stand van zaken gepubliceerd en hoe ... Lees meer