COVID-19 pandemie

Informatie over de crisis rondom het coronavirus

Via deze microsite houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de gevolgen binnen de branche kunst- en cultuureducatie. 

ATTENTIE

Op dinsdagavond 13 april 2021 heeft het kabinet een plan gepresenteerd voor stapsgewijze heropening van de samenleving: de kunst- en cultuurbeoefening in de binnenruimte is per 19 mei 2021 heropend. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden: (1) de algemeen geldende coronamaatregelen blijven nog van kracht en (2) de branche opereert volgens het Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie en de bijbehorende Branchespecifieke aanvullende richtlijnen.

Cultuurconnectie adviseert als branchevereniging haar leden om de algemene richtlijnen van het RIVM en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen, te volgen. Daarnaast ontwikkelde de branche een eigen Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie met aanvullende branchespecifieke richtlijnen. Cultuurconnectie houdt u via deze informatiepagina, via nieuwsflitsen en via Twitter op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze branche.

Branchespecifiek

Hoe kunt u als werkgever binnen de sector kunst- en cultuureducatie op een gezonde en veilige ... Lees meer

Cultuurconnectie werkt door!

Informatie over maatregelen van het bureau tijdens de coronacrisis
Cultuurconnectie zet zich volop in om haar leden en de branche te informeren over de ... Lees meer

Algemeen

Informatie RIVM en Rijksoverheid
Via de website van het RIVM wordt de dagelijkse stand van zaken gepubliceerd en hoe ... Lees meer