Zilveren Kruis

Kies via Cultuurconnectie de zorgverzekering die bij je past!

"Als je maar gezond bent", die uitdrukking kennen we allemaal. Omdat hij waar is. Gezondheid is het belangrijkste wat er is. Voor uzelf. Voor de mensen om u heen. Maar wanneer bent u gezond? Dat gaat over meer dan niet ziek zijn. Over meer dan alleen goed eten en genoeg bewegen. Over meer dan lichaam en geest. Hoe gaat het thuis? Maakt u weleens een praatje met je buren? Komt er regelmatig iemand langs? Want uw omgeving, uw relatie met familie en vrienden, dat heeft allemaal invloed. Gezondheid is een totaalplaatje. Daarom helpt Zilveren Kruis u graag zo gezond mogelijk te leven en te werken. Want als het gaat om gezondheid telt alles mee.

Profiteert u al van de afspraken die Cultuurconnectie heeft gemaakt met Zilveren Kruis?

U kiest de zorgverzekering die bij u past. U heeft keuze uit verschillende basisverzekeringen. En u krijgt extra vergoedingen die u helpen om u gezonder te voelen. Zoals extra fysiotherapie en online zelfhulp modules van Stichting mirro. Bekijk alle vergoedingen op zk.nl/vergoedingen. Hoe uitgebreid u aanvullend verzekerd wilt zijn, bepaalt u zelf: 1, 2, 3 of 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de vergoedingen. Bij Zilveren Kruis zijn kinderen tot 18 jaar meeverzekerd met dezelfde hoogste aanvullende verzekering van de ouder(s). Voor kinderen tot 18 jaar wordt geen premie betaald.

De collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis is er voor alle leden van Cultuurconnectie. Deze zorgverzekering geeft extra vergoedingen en een aantrekkelijke korting op de premie voor alle medewerkers, vrijwilligers én
gezinsleden. Ledenvoordeel: voordelige premie basisverzekering en 12,5% op alle aanvullende verzekeringen

Naast vergoedingen en korting, ook services

Zilveren Kruis maakt het u graag gemakkelijk. Declareren regelt u eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis of via de Zilveren Kruis app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op uw rekening. En dat is niet alles. Onze Zorgcoach helpt bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling. Met de app Zilveren Kruis Wijzer krijgt u antwoord van (medisch) experts, waar u ook bent. En wilt u iedere dag met kleine stapjes werken aan uw gezondheid? Dan helpen we u op weg met Actify, de vitaliteitscoach.

Bent u al collectief verzekerd bij Zilveren Kruis via Cultuurconnectie?

Dan zit u goed. U heeft de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2023 al van ons ontvangen. U bekijkt ze in Mijn Zilveren Kruis.

Nog niet collectief verzekerd bij Zilveren Kruis?

microsite Zilveren Kruis

Bekijk het aanbod op de speciale microsite van Cultuurconnectie bij Zilveren Kruis. U kiest de zorgverzekering die het beste bij uw situatie past en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.

Zilveren Kruis helpt u graag om ook in 2023 gezonder te leven en te werken. Want als het om gezondheid gaat, telt alles mee. Voor vragen of opmerkingen kunt u zich wenden tot de klantenservice van Zilveren Kruis.

Telefoonnummer klantenservice: (071) 751 00 52