Academie voor Cultuurmanagement

Cultuurconnectie heeft in samenwerking met de brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur een mantelovereenkomst afgesloten op het gebied van scholing. De overeenkomst met de Academie voor Cultuurmanagement maakt dat leden met 15% korting gebruik kunnen maken van de open opleidingen.

Academie voor Cultuurmanagement

De Academie voor Cultuurmanagement wil bijdragen aan een sterke culturele sector die zich blijft ontwikkelen. De Academie gelooft dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen ze voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. Ze verzorgen één of meerdaagse programma's op maat en bieden open opleidingen. Klik hier voor de actuele agenda.

Programma thema's zijn:

Leiderschap
Leiding geven aan een culturele organisatie is een strategie kiezen, ondernemen en managen in een bijzondere context. Naast programma's op maat hebben ze ieder seizoen een fris leiderschapsprogramma op een Nederlandse Universiteit speciaal ontwikkeld voor bestuurders & directeuren van culturele organisaties.

Ondernemerschap
Ondernemerschap gaat over actief op zoek gaan naar kansen en deze weten te benutten. Over waarde creëren en het ontplooien van nieuwe initiatieven. Een ondernemer die niet innoveert is gedoemd te verdwijnen. Jezelf blijven ontwikkelen is dus cruciaal. Zij zien het als een uitdaging en helpen je er graag bij.

Gastvrijheid
Hoe bouw je een sterk merk en maak je van je bezoeker een ambassadeur! Hoe zorg je dat alle medewerkers het merk ademen. Van je merkbeleving online, de communicatie aan de telefoon en via de mail, bij de ontvangst, gebouwbeheer, in uiterlijke verzorging tot aan sponsoring. Ze werken met de cirkel van gastvrijheid.

Evenementen
Ze verbinden de inhoud graag met het aangename en organiseren inhoudelijke evenementen met een feestelijke tintje. Ze hebben jarenlange ervaring in organisatie van congressen, evenementen tot denkdiners.

Open opleidingen

  • Ondernemend Leiderschap (3 bijeenkomsten)

Leden van de Cultuurconnectie ontvangen 15% korting op de open opleidingen.

Ledenvoordeel

Cultuurconnectie heeft in samenwerking met de brancheverenigingen binnen de Federatie Cultuur, een mantelovereenkomst met de Academie voor Cultuurmanagement afgesloten op het gebied van scholing. De overeenkomst maakt dat leden met 15% korting gebruik kunnen maken van deze training en de andere open opleidingen.

Wie gingen u voor:

Contactgegevens

Academie voor Cultuurmanagement
Postbus 14055
3508 SC Utrecht
office@academievoorcultuurmanagement.nl

Cathelijne Feenstra
Bureau & Communicatie
office@academievoorcultuurmanagement.nl 
06 - 474 32 918

Marjolein de Boer
directeur en programmaleiding
marjolein@academievoorcultuurmanagement.nl
06 - 260 58 404

Kijk voor meer informatie op website van de Academie voor Cultuurmanagement. De Academie is ook te volgen op Instagram en Facebook