Ecclesia

Samen bewust en gerust vooruit

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Als registermakelaar in assurantiën behoren zij tot de top van de markt. 

Logo_Ecclesia

Ecclesia heeft een lange geschiedenis in de cultuursector en kent de belangen, uitdagingen en risico’s die deze sectoren met zich meebrengen. Zij denken met u mee over complexe vraagstukken en denken in creatieve oplossingen afgestemd op uw situatie. U kunt als lid van Cultuurconnectie gebruik maken van vele verzekeringsvoordelen!

Van risicomanagement tot verzekeren

  • Risicoanalyse. Ecclesia helpt u graag bij het in kaart brengen van de risico's en hoe u deze kunt verminderen, beheersen en verzekeren.
  • Werkgever- en werknemersrisico’s bij verzuim, arbeidsongeschiktheid en verzekeren van vrijwilligers. Maar ook voor duurzame inzetbaarheidsbeleid en met een slimme mix van online tools, financiële planning- en adviesgesprekken helpen ze medewerkers grip krijgen op hun financiën.
  • Instrumenten- en kostbaarhedenverzekeringen. Uw instrumenten zijn veilig.
  • Bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheidsrisico’s in het geval van letselschade of claims van derden.
  • Cyber- en frauderisico’s. Criminelen automatiseren hun aanvallen steeds vaker en zijn vooral gericht op het detecteren van fouten in systemen en mensen, ongeacht de grootte of type organisatie. Ook als u bijvoorbeeld uw IT beheer heeft uitbesteed.
  • Ecclesia zorgt ervoor dat u altijd goed verzekerd bent.

Leden van Cultuurconnectie verder helpen met méér dan alleen een uitkering

Voor een werknemer die langdurig arbeidsongeschikt raakt, bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen. Maar dat is niet het enige. U moet waarschijnlijk tijdelijke vervanging regelen en ook de arbodienst en het re-integratieproces zorgen voor flinke kosten. En de overheid verlangt ook dat u zich inspant om verzuim van werknemers te voorkomen en te beperken. En dat kost geld, tijd en specifieke kennis. Waar haalt u dat allemaal vandaan? Kortom: ziekteverzuim is vaak een complexe zaak waarin emoties, wetgeving en verschillende (financiële) belangen van de werknemer en werkgever een rol spelen.

Als lid van Cultuurconnectie kunt u nu gebruik maken van 10% korting op een complete ziekteverzuimverzekering: Dit pakket biedt u niet alleen financiële zekerheid, maar ook een effectieve aanpak van (het voorkomen van) verzuim met een persoonlijke verzuimcoach van De Goudse:

  • Een vergoeding voor het loon dat u aan een werknemer moet doorbetalen;
  • Gegarandeerde budgetten voor preventie én re-integratie;
  • Een totaaloplossing in samenwerking met geselecteerde arbodiensten.

Sluit u deze verzekering, dan kunnen de diensten Preventis en/of een Financieel Inzichtgesprek van Ecclesia, afhankelijk van de specifieke casus, ook in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit De Goudse.

Ledenvoordeel en contact

logo ecclesia

Wilt u meer weten over hoe Ecclesia u kan helpen of gebruik maken van het ledenvoordeel? Ga dan naar de speciale pagina voor Cultuurconnectie-leden op hun website. De specialisten van Ecclesia helpen u graag!

Ecclesia Marco Steenis

Marco van Steenis, Desk Accountmanager
E-mail: marco.van.steenis@ecclesia.nl
Telefoonnummer: +31 (0)10 251 12 68
Mobiel: +31 (6) 21 44 31 41

Met Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpt Ecclesia hun relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen ze voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden.

En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop zij zich richten.

Samen bewust en gerust vooruit!