Ecclesia

Samen bewust en gerust vooruit

Van risicoanalyse tot verzekeringen voor aansprakelijkheid, bedrijfsmiddelen, personeel en overige verzekeringen. Van preventie tot controle hebben op de continuïteit, zonder daar wakker van te liggen. Ecclesia helpt u bewuste keuzes maken zodat u uw ambities kunt realiseren met maximaal inzicht in – en grip op – financiële risico’s en kansen.

Logo_Ecclesia_blauw

Ecclesia is adviseur en zakelijk dienstverlener in risicomanagement, arbeidsvoorwaarden en verzekeren. Zij heeft een lange geschiedenis in de cultuursector en kent de belangen, uitdagingen en risico’s die deze sector met zich meebrengt. Zij denken met u mee over complexe vraagstukken en denken in creatieve oplossingen afgestemd op uw situatie.

Van risicomanagement tot arbeidsvoorwaarden en verzekeringen

Een greep uit de diensten van Ecclesia:

  • Risicoanalyse. Ecclesia helpt u graag bij het in kaart brengen van de risico's en hoe u deze kunt verminderen, beheersen en verzekeren;
  • Werkgeversverzekeringen. Zij ondersteunen werkgevers bij het beheersen van personeelsrisico’s rondom verzuim, inzetbaarheid, pensioen. En kunnen uw medewerkers hierbij financieel ontzorgen door hen inzicht te bieden zodat zij financiële rust hebben en veerkrachtiger zijn.
  • Financieel Fit & Vitale werknemers. Deze dienst helpt uw werknemers op weg naar financiële rust. Een solide financiële basis die ruimte geeft om veranderingen rond werk en inkomen aan te kunnen. Met een slimme mix van online tools, financiële planning- en adviesgesprekken helpen ze medewerkers inzicht en grip te krijgen op hun financiën;
  • Preventis. De casemanagers van Ecclesia zijn specialisten die objectief de regie nemen en u adviseren over de te nemen stappen in het verzuimproces. Zij onderzoeken samen met u hoe u regie op uw verzuim kunt vergroten en meer grip krijgt op uw verzuimkosten.
  • Instrumentenverzekeringen. Schades van instrumenten of andere kostbaarheden die plaatsvinden buiten uw organisatie of tijdens transport worden niet gedekt door een inventarisverzekering. Ecclesia helpt u uw instrumenten te verzekeren via een speciale en betaalbare instrumentenverzekering.
    Aansprakelijkheidsverzekeringen. Alle soorten aansprakelijkheid, zowel wettelijk als contractueel voor de bestuurder(s), stichting of onderneming voor alle soorten schades van derden inclusief rechtsbijstand;
  • Cyberverzekeringen. Voor meer zekerheid van digitale risico’s en het verzekeren ervan. Ook als u uw IT-beheer heeft uitbesteed;
  • Overige verzekeringen. Alle soorten verzekeringen kunnen ook via Ecclesia worden geregeld. Zij zorgen dat u altijd goed verzekerd bent.

Door haar lange geschiedenis in de cultuursector, begrijpt Ecclesia de uitdagingen en kansen waar u mee te maken heeft en kan daardoor de juiste advies geven en maatwerk leveren. U kunt als lid van Cultuurconnectie nu gebruik maken van verschillende verzekeringsvoordelen!

• Scherpe premies op alle verzekeringen;
• Naast standaard, bieden zij ook verzekeringen op maat aan voor uw specifieke situatie;
• Korting op een complete ziekteverzuimverzekering met financiële zekerheid en een doeltreffende aanpak van verzuim en preventie ervan met een persoonlijke verzuimcoach. Sluit u deze verzekering, dan kunnen de diensten Preventis en/of een Financieel Inzichtgesprek van Ecclesia, afhankelijk van de specifieke casus, ook in aanmerking komen voor een vergoeding.

Ledenvoordeel en contact

Logo_Ecclesia_blauw

Wilt u meer weten over hoe Ecclesia u kan helpen of gebruik maken van het ledenvoordeel? Ga dan naar de speciale pagina voor Cultuurconnectie-leden op hun website.

Ecclesia_Jessica Jonker

Jessica Jonker, Desk Accountmanager
E-mail: jessica.jonker@ecclesia.nl
Telefoonnummer: 010 440 28 76
Mobiel: 06 21 64 21 22

De specialisten van Ecclesia helpen u graag!

Met Rotterdamse roots, 200 medewerkers in Nederland en 2.500 specialisten wereldwijd, helpt Ecclesia hun relaties de juiste keuzes te maken om bewust en gerust vooruit te komen. Dat doen ze voor ruim 10.000 bedrijven en organisaties die opereren in uiteenlopende sectoren, van privaat tot publiek. Van midden- en kleinbedrijf (mkb) en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden.

En hoe verschillend al die organisaties ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze bestaan uit mensen en middelen en zijn onderdeel van de maatschappij. Dus dat zijn de drie pijlers waarop zij zich richten.

Samen bewust en gerust vooruit!