CAO Kunsteducatie

De CAO Kunsteducatie is van toepassing op alle leden van Cultuurconnectie en hun werknemers, uitgezonderd de volksuniversiteiten. In totaal heeft de vereniging daarmee een bereik van circa 8.000 medewerkers. Organisaties die de CAR-UWO nog toepassen krijgen ontheffing van toepassing.

Functiehuis KE/OB

Cao-partijen van de CAO Openbare Bibliotheken en de CAO Kunsteducatie zijn één gezamenlijk functieboek voor openbare bibliotheken én de branche kunsteducatie overeengekomen: het functieboek OB/KE. Meer informatie hierover vindt u hier.

CAO Kunsteducatie 2021-2022 algemeen verbindend verklaard

Update: 7 september 2022

Op verzoek van sociale partners in de kunsteducatie heeft de Minister van SZW het besluit genomen om de CAO Kunsteducatie van 1 november 2021 - 31 december 2022 algemeen verbindend te verklaren. Dit bericht is op 7 september in de Staatscourant gepubliceerd. Door dit besluit zijn de algemeen verbindend verklaarde bepalingen van de CAO Kunsteducatie ook verplicht van toepassing op organisaties die niet zijn aangesloten bij brancheorganisatie Cultuurconnectie, maar die wel vallen onder de werkingssfeer van de CAO.

De CAO Kunsteducatie 2021-2022 is vormgegeven als een PDF-document en deze is te downloaden via deze link. Vanaf mei 2022 is de invoeringsregeling voor het nieuwe functiewaarderingssysteem opgenomen in de cao.

5 juni 2020

CAO KE 2019-2021 algemeen verbindend verklaard

 Op verzoek van sociale partners in de kunsteducatie heeft de Minister van SZW het besluit genomen om de CAO Kunsteducatie van 1 juli ... Lees verder