CAO Kunsteducatie

De CAO Kunsteducatie is van toepassing op alle leden van Cultuurconnectie en hun werknemers, uitgezonderd de volksuniversiteiten. In totaal heeft de vereniging daarmee een bereik van circa 8.000 medewerkers. Organisaties die de CAR-UWO nog toepassen krijgen ontheffing van toepassing.

CAO Kunsteducatie vanaf 1 januari 2024

Sociale partners in de sector kunsteducatie, Cultuurconnectie (namens werkgevers), de Democratische Vakbond en Kunstenbond (beide namens werknemers) zijn tot een akkoord gekomen over de CAO Kunsteducatie 2024. De leden en achterbannen van de sociale partners hebben met grote meerderheid positief gestemd over het akkoord, waarmee de CAO Kunsteducatie 2024 een feit is.

CAO KUNSTEDUCATIE 2024

De cao loopt tot en met 31 december 2024 en zal worden aangemeld bij het Ministerie van Sociale Zaken ter Algemeen Verbindend Verklaring. De CAO Kunsteducatie 2024 is vormgegeven als een interactief PDF-document en te downloaden via deze link. De salaristabellen voor 2024 kunt u ook downloaden.

Functiehuis KE/OB

Cao-partijen van de CAO Openbare Bibliotheken en de CAO Kunsteducatie zijn één gezamenlijk functieboek voor openbare bibliotheken én de branche kunsteducatie overeengekomen: het functieboek OB/KE. Meer informatie hierover vindt u hier.

CAO Kunsteducatie 2024
1 januari

CAO Kunsteducatie vanaf 1 januari 2024

Sociale partners in de sector kunsteducatie, Cultuurconnectie (namens werkgevers), de Democratische Vakbond en Kunstenbond (beide namens werknemers) ... Lees verder