AFAS Software

inspireert beter ondernemen

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Zij ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

AFAS Software

Werk kan zo veel leuker en beter. En met meer oog voor de maatschappij. In veel organisaties zijn mensen druk met de verkeerde dingen. Onnodige handelingen, dubbel werk, fouten herstellen: het kost handenvol tijd en komt de kwaliteit niet ten goede.

De missie van AFAS Software is: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Alles-in-één-oplossing

AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en werkt al jaren samen met organisaties in de cultuur, horeca, recreatie & sport om de bedrijfsprocessen te automatiseren.

Met de ERP-software biedt AFAS een alles-in-één oplossing voor uw organisatie; een goed werkende automatiseringstool en ze beschikken ook over specifieke branchekennis met betrekking tot cao, het werken met vrijwilligers, specifieke CRM-inrichting in relatie tot fondsenwerving en vriendenbijdragen, abonnement facturering, eventplanning, subsidie control en begroting & administratie.

Met AFAS Software beschikt de organisatie over één geïntegreerd softwarepakket voor alle bedrijfsprocessen. De ERP-software is een totaaloplossing voor uw HRM, payroll, inkoop, financiële administratie, CRM, projectadministratie en workflow- en documentmanagement.

Ledenvoordeel

Een lid van Cultuurconnectie krijgt bij de keuze voor de software van AFAS, afhankelijk van de grootte van de licentie afname, cursusvouchers voor het volgen van een tot enkele dagen gratis training voor een medewerker:

  • tot 25 medewerkers: cursusvouchers ter waarde van totaal 700 euro;
  • 25 tot 50 medewerkers: cursusvouchers ter waarde van totaal 1.400 euro;
  • vanaf 100 medewerkers: cursusvouchers ter waarde van totaal 2.100 euro.

Aanvullend wordt de software de eerste 3,5 maand, na ondertekening van het contract, gratis beschikbaar gesteld.

Contact

AFAS_Maarten_Pluim

Maarten Pluim, Salesmanager Cultuur
E-mail: maarten.pluim@afas.nl
Telefoon: +31 (6) 42753786

“Bij AFAS streven we naar het optimaal automatiseren van financiële processen. Het doel is: ‘boekhouden met het licht uit’. Dit bereik je door zoveel mogelijk handelingen door de software te laten uitvoeren en de boekhouding een logisch gevolg te maken van je bedrijfsprocessen.”