KAeP NOTARIS

De adviseurs van KAeP NOTARIS hebben veel ervaring in de non-profit en cultuursector. Zij begeleiden hun cliënten bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van rechtsvormen, samenwerkingsvormen, fusies en bestuursmodellen. In geval van een fusie of samenwerkingstraject treedt KAeP NOTARIS ook vaak op als procesbegeleider.

Diensten

De dienstverlening van KAeP NOTARIS richt zich met name op het (pro-actief) adviseren van maatschappelijke organisaties en bedrijven. Ons kantoor heeft veel ervaring in de non-profit en cultuursector. KAeP NOTARIS ondersteunt haar klanten op het gebied van rechtsvormen, samenwerkingsvormen, fusies, ontvlechtingen en bestuursmodellen. In geval van een fusie of samenwerkingstraject treedt KAeP NOTARIS ook vaak op als procesbegeleider. Natuurlijk kunt u ook voor algemene notariële werkzaamheden bij ons terecht.

Omschrijving ledenvoordeel

  • eerste half uur van werkzaamheden gratis
  • 10% korting op het uurtarief van de betrokken (kandidaat-)notaris
  • presentaties in samenwerking met Cultuurconnectie over actuele onderwerpen

Contactgegevens

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of vrijblijvend van gedachten wisselen over specifieke uitdagingen in uw organisatie? Neem contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Ook kunt u op de website van KAeP NOTARIS kijken voor meer informatie.

KAeP Notaris

Mr. Karen Anne Hüpler-Hebben, notaris
E-mail: khupler@kaepnotaris.nl
Telefoon: 030-2345051 of 06-51354218

KAeP Notaris

Leonie van Haren, kandidaat-notaris
E-mail: lvanharen@kaepnotaris.nl
Telefoon: 030-2345050